Svetsare till Logisnext i Mölnlycke

Svetsare till Logisnext i Mölnlycke

Just nu söker vi på Manpower svetsare till Mitsubishi Logisnext verksamhet i Mölnlycke. Är du på jakt efter ett utvecklande jobb som svetsare? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker dig som har erfarenhet av MIG/MAG och som gillar att skapa och tillverka. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Logisnext. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kund. Du börjar med en visstidsanställning på 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Arbetsuppgifter
I rollen som svetsare ansvarar du för att arbeta med svetsning av truckar. I arbetet ingår att läsa av konstruktionsritningar, ladda svetsrobotar, utföra manuell svetsning (MIG/MAG) och kontrollera arbetet efteråt. Arbetet utförs på en produktionslina där det finns en förstation, byggstation, robotstation och en kontrollstation. Du behöver också ha en fallenhet för att mäta enligt konstruktionsritningarna för att kontrollera att allt blivit korrekt. Vi söker dig som har erfarenhet och utbildning inom svets sedan tidigare. Du är samarbetsvillig och drivs av att arbeta i team!

Är du rätt för rollen som svetsare?

Vi söker dig som
  • har arbetslivserfarenhet inom industri
  • har erfarenhet av MIG/MAG
  • har en utbildning inom svets
  • har vana av att läsa av konstruktionsritningar
  • behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
  • har god fysik och har inga problem med att stå och gå hela dagarna
Det är även meriterande om du
  • har traverskort
  • har körkort och tillgång till bil
  • goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
  • har truckkort A1-A4, B1-B4
I enlighet med vår kunds krav kommer vi i denna rekryteringsprocess genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: Ida.blom@manpower.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 apr 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.