Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Lernia söker sommarjobbare till lager i Mölnlycke!

Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Lernia söker sommarjobbare till lager i Mölnlycke!

Har du erfarenhet av lagerarbete och av att köra truck samt söker ett varierat arbete där du får arbeta med kroppen? Nu söker vi på Lernia sommarjobbare inom lager och logistik hos vår kund i Mölnlycke. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som lagermedarbetare kommer arbetsuppgifterna bestå av truckkörning som innefattar till största delen plocktruck, ledstaplare samt till viss del skjutstativ. Du kommer även att utföra övriga lageruppgifter som exempelvis orderplock, packning/emballering och lasta samt lossa gods. Tjänsten kan även innefatta att köra distributionsbil med krav B-körkort.

Vem söker vi?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Vi ser att gärna att du har tidigare erfarenheter från att arbete på lager, terminal, in- och utlastning.

Krav
  • Truckkort (erfarenhet av skjutstativ är meriterande)
  • B-körkort
Meriterande

Erfarenhet av lager- och logistikarbete

Erfarenhet av orderhantering och lageradministration

Om anställning:
  • Placeringsort: Göteborg, Mölnlycke
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, Dag/kväll. Sommaruppdrag.
  • Tillträde: Enligt överenskommelse/Tillgänglighet 1 juni-29 augusti.
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag! Observera att vi inte tar emot ansökningarna via e-post.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Liknande Jobb

Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (67 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.