Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Redovisningsansvarig till Castellum, Göteborg

Ansök nu
Om rollen som redovisningsansvarig
I rollen har du ett redovisningsansvar för en av Castellums sex regioner. Du arbetar i det dagliga tätt tillsammans med fyra ytterliga ekonomer, men ni är också del av ett större redovisningsteam som består av ca 20 medarbetare.

Arbetsuppgifter:
  • Huvudansvar för kvalitet, leverans och tidplan för redovisning och bokslut
  • Ansvarig för samverkan och kontaktyta mellan redovisning och controlling
  • Koncernredovisning och rapportering till koncernmoder
  • Skatteberäkning (ned till koncernbidrag och ränteavdrag)
  • Årsredovisningar (RFR2)
  • Projektredovisning och projektavslut, anläggningsregister/PAL
  • Inkomstdeklarationer
  • Kontakt med revisorer
  • Aktivt arbeta med ständiga förbättringar inom processerna för redovisning och bokslut
Vem är du
Vi söker dig som är en trygg ekonom, gärna med erfarenhet från fastighetsbranschen och koncernredovisning. Du har god förståelse för redovisningsflödet inom en större koncern och förstår hur dina delar påverkar övriga delar i kedjan.

Vi ser gärna att du är en lyhörd, flexibel och målinriktad person. Du är självgående och motiveras av stort eget ansvar men trivs samtidigt med att tillhöra ett team där ni stöttar varandra.

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och kommunicerar flytande på svenska och engelska. Du har ett stort intresse för system och digitalisering och är en van Excel-användare.

Vad vi erbjuder
Castellum vill vara en attraktiv arbetsplats där våra medarbetare mår bra och känner att de utvecklas. Vi arbetar med såväl kompetensutveckling som en motiverande arbetssituation för att skapa engagemang och trivsel. Den decentraliserade organisationen gör att varje medarbetare har tydliga ansvarsområden med frihet inom respektive område, vilket innebär både stimulans och goda utvecklingsmöjligheter.

Med syfte att underlätta för våra medarbetare att få ihop livspusslet så introducerades vi under året möjligheten till ett mer flexibelt arbetsliv med förhoppningen att främja medarbetarnas hälsa och välbefinnande och samtidigt bidra till ökad produktivitet.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Castellum med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på frida.lindstrand@jerrie.se eller +46 723 33 01 49. Urval och intervjuer sker löpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 okt. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Varje dag går hundratusentals människor till jobbet i våra lokaler. Med fokus på flexibilitet, hållbarhet och innovation skapar vi arbetsplatser där människor och organisationer utvecklas.

Per den 31 mars 2023 uppgick fastighetsvärdet till ca 174 miljarder kronor, inklusive ägarandelen i norska Entra ASA. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamns- och Helsingforsområdet. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare