Medarbetare sökes till dinafastigheters kundsupport

Medarbetare sökes till dinafastigheters kundsupport

Har du god datorvana och drivs du av att ge god användarsupport via både telefon och e-post? Dinafastigheter växer snabbt och vi söker förstärkning till vår kundsupport.

Om tjänsten
Arbetet går i första hand ut på att via telefon och e-post besvara de frågor kunder har gällande fastighetssystemet dinafastigheter. Frågorna kan röra funktioner och arbetssätt i fastighetssystemet. Till arbetsuppgifterna hör även att testa nya programversioner.
Det är en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Övriga arbetsområden som kundsupporten hanterar är utbildningar, konsultation och utformande av användarguider etc.
Tempot är stundtals högt med mycket e-post och telefonsamtal varvat med lugnare perioder då fokus ligger på bland annat testning av systemet. Vi samarbetar och hjälper varandra, samtidigt som det är viktigt att du kan agera självständigt och färdigställer dina ärenden.

Vi erbjuder
Du kommer in i ett spännande skede till ett företag i tillväxt och med många nya produktlanseringar på gång. Du kommer till en mindre organisation med korta beslutsvägar där du blir en viktig del i företagets fortsatta tillväxtambitioner. Vi erbjuder en roll där du ges möjlighet att lära dig en komplett fastighetssystemlösning. Vi har många nöjda kunder som rekommenderar dinafastigheters kundsupport tillsammans med systemet till kollegor i branschen. Du omges av erfarna kollegor som kommer att hjälpa dig i introduktionen till dinafastigheter och fastighetsbranschen.

Din bakgrund
Vi tror att du något års arbetserfarenhet inom områden som kundsupport, kundservice eller motsvarande och/eller goda datorkunskaper. Frågor som vår kundsupport hanterar är av väldigt varierande grad så du har en förmåga att förstå och söka en lösning på kundens problem. Är du positiv och ser möjligheter med att lära dig en omfattande systemlösning? Då har vi rollen för dig!
Krav på svenska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan med en beskrivning om varför du skulle passa för rollen. Bifoga även CV i ansökan.
Mer info
Kontaktperson Patrik Ström
Email Mejla Patrik Ström
Område Härryda
Yrkesroll Data & IT, Testare, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dinafastigheter.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mölnlyckebaserade Fastighet & IT-Kompetens AB är ett växande företag. Vi utvecklar och säljer fastighetssystemet dinafastigheter som förenklar fastighetsägares, förvaltares och bostadsrättsföreningars administration. Vår styrka har alltid varit att utveckla smarta och användarvänliga system samt att ge snabb och professionell support.