Redovisningsassistent med ansvar för reception/växel

Redovisningsassistent med ansvar för reception/växel

Trivs och drivs du av att få arbeta med en kombination av ekonomi och service? Uppskattar du det mindre och personliga bolaget där samarbete är A och O?
Då kan detta vara rollen för dig!

Vi söker dig som vill bidra till ett bra ekonomiflöde och god service på vårt trevliga huvudkontor i Mölnlycke.

Som redovisningsassistent har du tät samverkan med dina tre kollegor på ekonomiavdelningen och chefer i dotterbolagen. Du har i och med ansvaret för växel och reception en viktig funktion i ditt goda bemötande av kunder, medarbetare och leverantörer.

Om arbetet
  • Ansvara för leverantörsfakturaflödet genom att säkerställa en effektiv hantering för de svenska bolagen inom koncernen, via fakturatolkningsprogram. Du tar hand om fakturascanning och förkontering och följer upp attestflödet inför slutlig kontering.
  • Besöksmottagning och växel, inköp av kontorsmaterial mm
  • Bistå med avstämningar på månads- och kvartalsbasis
  • Kontorssupport kring möten, resebokningar, post, köksinköp och annan administration
Om oss
Kvalitet har högsta prioritet hos oss i vårt dagliga arbeta och i våra tankar för framtiden. Vi är också måna om att våra medarbetare får rätt förutsättningar för att kunna ta ansvar och göra ett bra arbete. Vi arbetar med och för varandra i en trivsam och positiv anda och strävar ständigt mot utveckling och förbättringar.

Om dig
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har ett par års vana av liknande arbetsuppgifter. Du har ett öga för detaljer och har lätt för att skapa struktur i ditt arbete. Du trivs med att arbeta i en stödjande funktion och ser det som en självklarhet att ta ansvar och bidra till en positiv stämning på jobbet. Du är flexibel och prestigelös och tar gärna initiativ för att stötta upp där det behövs.

Du har tidigare vana av ekonomi-/affärssystem och känner dig trygg i dina bokföringskunskaper.

Välkommen med din ansökan!
Sökord: ekonomiassistent, ekonomi, administratör, assistent, leverantörsreskontra, reception, bokföring, fakturaflöde, leverantörsreskontraflöde, redovisning, avstämningar

Om företaget
WBF Invest är en privatägd företagsgrupp med huvudkontor i Mölnlycke, Göteborg. WBF samlar gemensamma resurser, främst inom ekonomi, för sina dotterbolag Tubus System (med verksamhet relining), Energi- & Miljöteknik (med verksamhet värme, ventilation och energieffektivisering) samt Torpadals Bygg & Plåt (med verksamhet bygg).

WBF Invest har med ingående dotterbolag runt 300 medarbetare och har förutom verksamheten i Sverige även dotterbolag i Tyskland, Nederländerna och Italien.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandin
Telefon 031-69 61 05
Område Härryda
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tubussystem.se/
Sista ansökningsdag 18 juni 2021 (5 dagar kvar)