Vi söker nu ingenjörer till vår konstruktionsavdelning

Vi söker nu ingenjörer till vår konstruktionsavdelning

Utveckla och utvecklas med oss!

UniCarriers Europe utvecklar avancerade maskiner, som förflyttar tungt gods, ofta till svindlande höga höjder. Våra truckar är samtidigt fordon med en modern och ergonomisk förarmiljö, kraftfull hydraulik och avancerad elmotor- och styrteknik. Vi söker nu kreativa ingenjörer och projektledare med ett brinnande teknikintresse till vår R&D-avdelning som en del i vår satsning på framtidens produkter inom materialhantering.

I våra projekt kommer du ha ett nära samarbete med övriga ingenjörer inom teknikområdena mekanik, el, hydraulik och mjukvara samt delta i alla utvecklingsfaserna från tidiga konceptstudier till färdig serietillverkad produkt. Produktutvecklingen sker i tvärfunktionella team, där konstruktion, inköp, produktion, kvalitet, eftermarknad och försäljning finns representerade, vilket ger dig en god förståelse för produkten och dess
kundvärden.

Vi jobbar i en platt organisation där du har stora möjligheter att påverka
beslut. Närheten till vår prototypverkstad ger dig snabb feedback på dina konstruktioner.

Med rätt kompetens, inställning och vilja kan du
snabbt ta plats och bli en nyckelperson inom vår R&D-verksamhet!


De tjänster vi nu söker är:

  • Electrical Engineering
  • Software Development
  • Mechanical Engineer
  • Project Manager
  • Prototype Engineer

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UniCarriers Europe AB är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Logisnext som är världens tredje största gaffeltruckstillverkare med en portfölj bestående av sex olika varumärken och produktionsanläggningar i Sverige, Spanien, Finland, Japan, Kina och USA.

UniCarriers Europe har ca 500 anställda i Sverige som marknadsför, utvecklar och tillverkar elektriska lagertruckar med modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Med en helhetssyn på kundens lagerhantering erbjuder vi allt från försäljning och leasing av nya och begagnade truckar till service, reservdelar, utbildning samt lager- och flödesanalyser.

Vårt huvudkontor finns i Mölnlycke utanför Göteborg där också produktutveckling och tillverkning sker. Vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela Sverige.