HR-ansvarig för Tubus System AB

HR-ansvarig för Tubus System AB

Vill du vara med att utveckla HR till nästa nivå inom ett ledande företag inom hållbart byggande?
Tubus System AB är det största dotterbolaget i WBF Group och en av de marknadsledande aktörerna inom reliningbranschen - en av de mest etablerade produkterna för hållbar byggnadsutveckling. Företaget har gott rykte och en bra positionering. Tubus System AB söker nu en HR ansvarig för att tillsammans med ledningen säkerställa att företaget är en attraktiv och professionell arbetsgivare för sin personal.

I rollen som HR-ansvarig för Tubus System kommer fokus ligga på praktiskt driva, stötta och coacha våra chefer i personalrelaterade frågor, samt driva strategiska förbättringar inom HR området. Du kommer att få ett helhetsansvar för HR-området och inneha en central roll i att tillsammans med ledningen driva, implementera och utveckla HR-arbetet för att matcha verksamhetens nuvarande och framtida utmaningar. Tubus System är ett företag där drivkraft och praktiskt genomförande är viktigt, varpå rollen är praktiskt utformad där HR ansvarig ska stödja verksamheten i dagliga frågor.

Uppgifter och förväntade resultat
 • Arbeta konsultativt och ge stöd till chefer inom personalrelaterade frågor
 • Ansvara för utvecklingsarbetet av HR-policys och processer
 • Koordinera och leda rekryteringsprocesser från annons till anställningsavtal, tillsammans med cheferna
 • Utveckla strategier för framgångsrik rekrytering och personalerbjudande
 • Säkerställa utveckling av personalen, såsom medarbetarundersökningar, identifiera utbildningsbehov och personaluppföljning
 • Stödja och vid behov hantera lönerelaterade frågor, bland annat lönekartläggning och lönerevision
 • Samarbeta med fackliga kontakter och ansvara för förhandlingar
 • Löpande personaladministration
Erfarenheter och bakgrund
För att blir framgångsrik i rollen tror vi att du har:
 • Eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande
 • Flera års erfarenhet av självständigt och brett operativt HR-arbete
 • Goda kunskap inom arbetsrätt och förhandlingsvana
 • Gärna erfarenhet av att arbeta med både kollektivanställda och tjänstemän
 • Gärna erfarenhet ifrån HR-roller inom bygg- och/eller fastighetsbranschen
Som person är du ansvarstagande och kan självständigt driva ditt arbete framåt. Du är trygg i din HR kompetens samt har en god förmåga att kommunicera och skapa förtroende. Du har en hög grad av kvalitetsmedvetenhet och då du kommer vara en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet passar rollen dig som är strukturerad och lösningsorienterad. Du har mycket hög nivå av integritet. Vidare är du prestigelös och trivs med att arbeta i en omväxlande och föränderlig miljö.

Placering och resor
Placeringsort är Mölnlycke, kan även vara aktuellt med Malmö alternativt Stockholm. Tjänsten kräver resor inom Sverige 1-2 gånger/månad.

Om företaget
Tubus System är ett väl etablerat företag inom relining - renovering och förnyelse av rörledningar från insidan. Relining är en miljövänlig och effektiv stamrenovering som bidrar till hållbara fastigheter. Företaget lägger stort fokus på kvalitet och utveckling av verksamheten som idag omsätter ca 130 mkr. Tubus System startade 1998 och har idag ca 100 medarbetare som är verksamma i områdena runt Göteborg, Stockholm, Malmö, Borås, Lidköping och Luleå. Företaget är också verksamma internationellt med kontor i Nederländerna, Tyskland och Italien. Läs mer om Tubus System här
Mer info
Kontaktperson Tubus System AB
Email Mejla Tubus System AB
Område Härryda
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tubussystem.varbi.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)