Engagerad Projektledare/Arbetsledare till Tubus System AB i Mölnlycke

Engagerad Projektledare/Arbetsledare till Tubus System AB i Mölnlycke

Tjänsten som Projektledare/arbetsledare innebär att du för tilldelade projekt planerar, leder och följer upp produktionsarbetet tillsammans med vår produktionspersonal när de bygger nya rörledningar i gamla.

Till dina arbetsuppgifter hör bl a:
•Tidplanering av projekten
• Hålla informationsträffar med kund samt delta i byggmöten och slutbesiktningar
• Löpande kontakter med personal, beställare och slutkunder
• Administration och fakturering av projekt
• Uppföljning och support i produktionsarbetet
Vi arbetar med väletablerade metoder och lägger mycket kraft på utveckling och förbättring. Personalen du projektleder är alla anställda hos oss och har stor kännedom om våra tekniska lösningar, utrustning och arbetsmetoder. Du arbetar i nära samverkan med produktionspersonal och distriktschef och har din bas på vårt kontor i Mölnlycke.

Om dig:

Vi söker dig som har erfarenhet av en arbetsledande befattning i en mindre verksamhet och vill ta nästa steg i yrkeslivet. Vi ser gärna att du har arbetat i en bransch med personal som är resande i sitt yrke, ex service/driftstekniker. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet ifrån rörmokeri, VVS, bygg, anläggning eller liknande.
Du har goda ledaregenskaper och gillar att vara närvarande i produktionen för att säkerställa att din personal har förutsättningar att göra ett bra jobb. Du har lätt för att samarbeta med alla typer av människor och en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. Att arbeta med planering och uppföljning av projekten är också en viktig del av arbetet som innebär att du behöver vara strukturerad och noggrann.

Vårt erbjudande:

Du blir en del av en organisation med prestigelösa och engagerade medarbetare med korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Vi är redo att investera mycket tid och energi för att sätta dig in i vår verksamhet genom en gedigen introduktion i yrket. Vi investerar långsiktigt och vi vill att du har samma inställning.
Välkommen att vara med och utvecklas i ett växande företag som sätter personalen, kundnöjdhet och kvalitet högst på dagordningen.
Mer info
Kontaktperson Johan Karp
Telefon 031-383 80 40
Email Mejla Johan Karp
Område Härryda
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tubussystem.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tubus System arbetar sedan 1998 med relining - renovering och förnyelse av rörledningar från insidan. Relining är en miljövänlig och effektiv stamrenovering som bidrar till hållbara fastigheter.

Vi är idag över 100 noga utvalda medarbetare som är verksamma i områdena runt Göteborg, Stockholm, Malmö, Borås, Lidköping och Luleå. Företaget är också verksamma internationellt med kontor i Nederländerna, Tyskland och Italien.

Läs mer: www.tubussystem.se