Säljare inom relining

Säljare inom relining

Är du en engagerad säljare med erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning som är intresserad av att bidra till hållbara fastigheter?
Tubus System tänjer på gränserna för vad som är möjligt för renovering av fastigheter och infrastruktur. Vi är övertygade om att vi bara har sett början av alla möjligheter som finns med relining. I framtiden hoppas vi kunna använda denna effektiva och miljövänliga metod inom mängder med områden. Tubus System har renoverat över 70 000 lägenheter och hundratals kontors- och industrifastigheter.

Om rollen

Som säljare i Tubus System har du eget budgetansvar och tillhör vårt säljteam som med gedigen kunskap om våra tjänster, stort engagemang och en prestigelös atmosfär samverkar för att nå våra målsättningar. Du blir en del av ett privatägt företag med personlig anda och höga tillväxtmål, där kvalitet och utveckling är ledstjärnor för verksamheten.

Du är ansvarig för att utveckla affären med våra kunder, som huvudsakligen består av fastighetsbolag, byggkonsulter, förvaltare och andra påverkare inom fastighetsbranschen och VVS.

Till dina arbetsuppgifter hör:
  • Utarbeta försäljningsbudget och aktivitetsplan för eget ansvarsområde i samråd med närmsta chef
  • Identifiera och kontakta potentiella kunder
  • Genomföra kundbesök, företagspresentationer och behovsanalyser
  • Utarbeta offerter och genomföra förhandlingar
  • Bygga upp kontaktnät med beslutsfattare och nyckelpersoner hos kunderna
Du utgår från vårt kontor i Göteborg där du vidareutvecklar distriktets affär tillsammans med distriktschef och dina kollegor.

Om dig

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en engagerad person som trivs med att planera och målmedvetet driva ditt eget arbete framåt. Du är genuint intresserad av att bygga relationer och att lösa kundens behov med ett tydligt affärsfokus. I mötet med kund är du trygg i dig själv och du är en god kommunikatör med förmåga att anpassa dig till olika situationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och god förståelse för projektförsäljning.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning B2B med mycket goda resultat. Har du erfarenhet från sektorn fastighetsförvaltning/underhåll, bygg eller VVS är det meriterande.

Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan nu!

Om företaget
Tubus System är ett väl etablerat företag inom relining - renovering och förnyelse av rörledningar från insidan. Relining är en miljövänlig och effektiv stamrenovering som bidrar till hållbara fastigheter. Företaget lägger stort fokus på kvalitet och utveckling av verksamheten som idag omsätter ca 130 mkr. Tubus System startade 1998 och har idag ca 100 medarbetare som är verksamma i områdena runt Göteborg, Stockholm, Malmö, Borås, Lidköping och Luleå. Företaget är också verksamma internationellt med kontor i Nederländerna, Tyskland och Italien. Läs mer om Tubus System här
Mer info
Kontaktperson Tubus System AB
Email Mejla Tubus System AB
Område Härryda
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tubussystem.varbi.com
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (1 dag kvar)