Tranpenad söker Skjutstativförare för kvällsskift till kund i Landvetter

Tranpenad söker Skjutstativförare för kvällsskift till kund i Landvetter

Är du redo för din nästa utmaning? Har du truckkort A-B och erfarenhet av körning med Skjutstativtruck? Då är denna tjänst något för dig.

Om tjänsten
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom lager och logistik, med gedigen vana av truckkörning med Skjutstativtruck. Denna tjänst ställer höga krav på effektivitet och noggrannhet.

Arbetsuppgifter
  • Plock, lastning och lossning med Skjutstativtruck
  • Truckkörning
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Du är van att arbeta i ett högt tempo utan att tumma på varken kvalitén eller säkerheten. Engagemang och hög arbetsmoral är självklarheter för oss, likaså att du är en trevlig kollega. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och lösningsorienterad.

Krav
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av truckkörning med Skjutstativtruck
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Körkort B
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness och Actic!

Övriga villkor

Arbetstider: Heltid kväll 14:30-23:00, måndag-fredag.
Start:
Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Lön:
Enligt kollektivavtal.

Om Tranpenad
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa behöver du genomföra så snart som möjligt efter att du fått testlänken skickad till dig från testleverantören Alva Labs.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi arbetat för att få företag och människor att växa. Vi började i liten skala och har växt till den position där vi befinner oss i idag - med omkring 2 000 konsulter i flera städer.

Genom att hitta kompetenta konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar, blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om. Bli en Tranpenadare du också!