Ekonomiassistent till logistikföretag

Ekonomiassistent till logistikföretag

Rollen

Arbetsuppgifterna består av leverantörsfakturor, viss kundfakturering, delaktighet i månadsbokslut samt transportadministration. I tjänsten ingår även att vara lokal administratör för kundfaktureringssystemet samt vårt tidsredovisningssystem.

Detta är i utgångsläget en längre inhyrning via oss på TEMP-TEAM med start omgående. För rätt person finns goda möjligheter till anställning direkt hos kund.

Din profil

Du som söker:
  • är utbildad gymnasieekonom eller motsvarande
  • har god vana av större affärssystem, företrädesvis SAP, samt MS Office
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • meriterande är om du tidigare arbetat i en liknande roll och är van vid att hantera stora transaktionsvolymer
Du gillar att skapa struktur och ordning och reda samt att arbeta med ständiga förbättringar. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en hög leveransförmåga. Du är prestigelös, initiativrik och har en hög arbetsmoral och som person är du analytisk, drivande och målmedveten. Då du kommer att ha mycket interna kontakter, utgår vi från att du är en kommunikativ och servicemedveten person som är lätt att samarbeta med.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och värderar god social förmåga högt, då det är viktigt att kunna skapa en förtroendefull relation med alla nivåer i organisationen.

Intresserad?

Du söker tjänsten via länken nedan. Då det är tillträde omgående är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunde Algebäck, telefonnummer 0709-95 21 90 på TEMP-TEAM
Mer info
Kontaktperson Gunde Algebäck
Telefon 0709-952190
Område Härryda
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 7 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker dig som är ekonomiassistent och som snabbt kan hoppa in hos vår kund i Härryda! Här välkomnas till en positiv och drivande ekonomiavdelning där man tar ansvar för sitt arbete och stöttar varandra.