Verkstadsmekaniker

Verkstadsmekaniker

Vill du ha ett jobb där du har möjlighet att utvecklas i en social, positiv och spännande miljö? Vill du ha ett jobb där du får möjlighet att vidareutveckla dina kompetenser och jobba i ett härligt och positivt team?

Då ska du söka jobbet som Verkstadsmekaniker hos oss!

Vi är ett modernt företag som tror på schyssta arbetsvillkor, varför vi självklart är kollektivavtalsanslutna. Lönen är en fast timersättning som närmare beskrivs för de kandidater som är aktuella för tjänsten.

Tjänsten består av:
Service, reparationer och underhåll av våra maskiner. Du kan svetsa, svarva och fräsa.

Du som person bör vara:
  • Positiv - vi är ett glatt gäng som har roligt tillsammans på jobbet och drar mot gemensamma mål
  • Självgående - tjänsten utförs på diverse olika arbetsplatser tillsammans med en kollega, så det gäller att hjälpa varandra och vara en bra lagspelare
  • Flexibel - den ena dagen är inte den andra lik, viss övertid och övernattningar förekommer då vi utför jobb lite längre bort
  • Noggrann - vi är stolta över vårt rykte som en duktig och professionell aktör. Det gäller att våra medarbetare utför våra tjänster med hög kvalitet och noggrannhet.
  • God fysik - Arbetet innebär en hel del kroppsarbete.
Grundläggande kompetenser:
Körkort behörighet B är krav

Vi kommer att kalla intressanta kandidater till intervju, och därefter görs urval. Vid erbjudande av provanställning erbjuds även grundläggande utbildning i arbetet.

Passar det här in på dig eller någon du känner? Sök jobbet nu!
Skicka in ansökan till info@sbiab.com
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sbiab.com/
Sista ansökningsdag 17 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenljunga Byggnadsisolering AB har funnits sedan 1978 och är marknadsledande på lösullsinstallation i Göteborg, Västra Götaland, Värmland med flera regioner. Vi arbetar med flera välkända varumärken, och erbjuder våra kunder helhetlslösningar för klimatskalet för såväl stora som små jobb.