SAS söker Lastare för säsongsanställning till Landvetter Flygplats!

SAS söker Lastare för säsongsanställning till Landvetter Flygplats!

Inspireras du av att arbeta i en spännande flygplatsmiljö? Vill du ha ett flexibelt jobb där ingen dag är den andra lik och där teamarbete värderas högt? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget:

För SAS räkning söker StudentConsulting Lastare på 75% till Landvetter flygplats Göteborg under perioden april-september 2020. Vi söker dig som vill vara en del av ett varmt och engagerat team och som ger SAS kunder bästa möjliga service. SAS erbjuder en spännande miljö med stor gemenskap och möjlighet till personlig utveckling.

I rollen som lastare är du ansvarig för arbete med SAS och andra flygbolags hantering av bagage. Du kommer att få en gedigen utbildning för att lära dig om tjänsten och verksamheten, samt få gå bredvid en kollega i början av anställningen för att fortsätta din upplärning. Din anställning kommer börja efter utbildningen och det är viktigt att du inte har någon inplanerad semester under den här perioden.

Arbetsuppgifter
I rollen som lastare kommer du i huvudsak vara ansvarig för att lasta och lossa bagage, samt sortera incheckat bagage. En viktig del av arbetet består av att ha ett gediget säkerhetstänk, vara en bra lagspelare samt vara i god fysisk kondition.

Du kommer till exempel att:
 • lasta på och av bagage och frakt på våra kunders flygplan.
 • arbeta i bagagesorteringen.
 • köra diverse olika specialfordon inne på flygplatsområdet.
Detta söker vi:

Detta söker vi:
Slutligen söker vi en stresstålig person som är anpassningsbar i tidsknappa situationer, då arbetet sker i en föränderlig miljö med högt tempo. Arbetet är förlagt i skift vilket innebär varierande arbetstider där tidiga morgnar och sena nätter förekommer regelbundet

Vi ställer följande grundkrav för tjänsten:
 • har godkända betyg från 3-årigt gymnasium, vilket betyder att vi behöver få in ett intyg på detta innan anställningen kan börja
 • mycket goda kunskaper i svenska och engelska
 • god datorvana
 • körkort och tillgång till bil
 • kunna uppvisa intyg för anställningar och studier 5 år tillbaka i tiden
 • kan uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska då språken används dagligen
 • kunna visa utdrag ur belastningsregister utan anmärkning
 • genomgå och få en godkänd säkerhetsbedömning/bakgrundscheck för personal som arbetar på flygplats
 • kunna genomföra drog- och alkoholtest utan anmärkning
 • erfarenhet av tidigare arbete på flygplats är meriterande
 • viktigt att du är tillgänglig hela sommaren och inte har någon semester inbokad
Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos SAS. Tjänsten är på deltid minst 75% och du kommer att erbjudas en visstidsanställning under perioden mars-september 2020.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com