Marknadskommunikatör på deltid till Kranlyft

Marknadskommunikatör på deltid till Kranlyft

Är du student inom marknadsföring/kommunikation/media eller liknande? Söker du ett deltidsjobb att kombinera med annan sysselsättning? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Marknadskommunikatör på deltid till Kranlyft. Du kommer tillhöra deras huvudkontor som är placerat i Mölnlycke.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Uppdatera och ladda upp information på Kranlyfts hemsida och sociala medier.
  • Arbete i Wordpress.
  • Beställning av marknadsföringsmaterial.
  • Delta på mässor och event.
Du kommer att arbeta ca. 50% i veckan med varierad tjänstgöringsgrad efter behov. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du får en anställning hos StudentConsulting men du kommer arbeta som konsult hos Kranlyft. Tjänsten är planerad att starta omgående.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar Marknadsföring/Media/Kommunikation/Försäljning eller liknande alternativt har du arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du har mycket goda kunskaper i Wordpress och ett tekniskt intresse. Kunskaper i CRM-system är mycket meriterande

Som person ser vi att du är social, serviceminded, ödmjuk, öppensinnad och driven. Stämmer ovanstående in på dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se