Ekonomiassistent till Lantmännen Aspen!

Ekonomiassistent till Lantmännen Aspen!

Studerar du ekonomi? Söker du efter ett sommarjobb och extrajobb vid sidan av dina studier? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Aspen är idag världsledande inom utveckling och marknadsföring av specialanpassade drivmedel. Företaget ägs av Lantmännen och finns representerade i ett drygt 20-tal länder i Europa samt USA. Aspen forskar, utvecklar, producerar och distribuerar alternativa och specialanpassade drivmedel som alkylatbensin. Du hittar Aspen alkylatbensin i allt från trädgårdsbutiker, byggvaruhus och stormarknader till fackhandel, marinor och sjösportsbutiker.

I rollen som Ekonomiassistent kommer du framförallt jobba med kund- och leverantörsreskontra. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:
  • Granskning och registrering av fakturor
  • Identifiera och matcha kundorder mot faktura
  • Boka inbetalningar
  • Påminnelsehantering
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos Lantmännen Aspen. Tjänsten planerar att starta v.25 och pågå till v.32, vi ser gärna att du kan jobba hela perioden. Tjänsten är på heltid under sommaren och du har även möjlighet att jobba extra vid dina studier till hösten. Arbetstiderna är förlagda på kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Studerar ekonomi, företrädesvis på högskola eller yrkeshögskola
  • Har ett stort intresse för redovisning
  • Är tillgänglig hela perioden under sommaren
Meriterande är:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Tidigare jobbat i affärsystem
Som person är du noggrann och effektiv i ditt arbete samt har en lösningsorienterad inställning. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, att ta egna intiativ samt besitter förmågan att vara flexibel. Vidare ser vi att du jobbar lika bra självständigt som i grupp, du äger gärna ansvar över dina egna arbetsuppgifter likväl som du inser värdet i ett starkt teamarbete.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, Ekonom, Leverantörsreskontra, Kundreskontra

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, Ekonom, Leverantörsreskontra, Kundreskontra
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com