Ekonomiassistent med omgående start i Mölnlycke!

Ekonomiassistent med omgående start i Mölnlycke!

Vill du utvecklas inom rollen som Ekonomiassistent? Är du tillgängligt att börja omgående? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en Ekonomiassistent till en av våra kunder i Mölnlycke! Som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå utav:
  • Löpande bokföring
  • Leverantörsreskontra
  • Kassaredovisning
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos vår kund. Tjänsten planerar att starta omgående och pågå i tre månader. Tjänster är på heltid, det är även möjligt att jobba på 80% med förutsättning att du kan fördela din arbetstid måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter
  • Kan börja omgående
  • Har lätt för att sätta dig in i nya affärssystem
Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbete samt har förmågan att snabbt ta dig an nya arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Du har en stark kommunikativ förmåga och har lätt till att samarbeta med andra.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten tillsätts så fort vi finner rätt person!

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, Ekonom, Bokföring

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, Ekonom, Bokföring
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com