Chaufförer med CE-kort sökes i Härryda!

Chaufförer med CE-kort sökes i Härryda!

Trivs du med att arbeta varierade skift och har CE-behörighet? Har du god lokalkännedom kring Härryda? Är du engagerad och framåt? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som har körkort med CE-behörighet och vill arbeta för ett av Sveriges största logistikföretag! Arbetsuppgifterna kommer att innebära att leverera gods från plats A till B. Emellanåt kan egen lastning av bilen förekomma och det är därför bra om du har truckkort och klarar av fysiskt arbete. För att passa i tjänsten bör du vara framåt, engagerad, snabb och intresserad av logistik!

Arbetet är på heltid och tiderna är fördelade på tre skift, så det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta dag, kväll och natt. I denna roll så kommer du att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd konsult till vår kund, där kommer du att utgå från terminalen i Härryda.

Detta söker vi:

Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.

Krav
Du som söker har körkort, med behörighet CE. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis. Du ska även vara ostraffad och kunna kommunicera obehindrat i både tal och skrift på svenska. Det är även krav på fullständig gymnasieutbildning.

Meriterande
Det är meriterande om du har truckkort A och B.
God lokalkännedom i Härryda är meriterande.
Utbildning inom ADR ses som meriterande.
Erfarenhet från yrket ses som meriterande.

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa just dig på intervju!

Sökord: Digitalt förarbevis, YKB, Lastbilschaufför, Distrubitionsförare, CE-chaufför

Sökord: Digitalt förarbevis, YKB, Lastbilschaufför, Distrubitionsförare, CE-chaufför
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com