Carlsberg söker C-chaufförer till sommaren

Carlsberg söker C-chaufförer till sommaren

Har du C-kort och vill ha ett socialt sommarjobb? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för Carlsbergs räkning chaufförer som vill leverera dryck runt västkusten.

Information om uppdraget:

På uppdrag av Carlsberg söker StudentConsulting serviceinriktade, pålitliga och flexibla chaufförer som kan transportera dryck i Göteborg med omnejd under den kommande sommaren. Du kommer att lossa och lasta ditt eget gods runt om på restauranger och systembolag. Du kommer att ha cirka 10 - 25 stopp om dagen där du får träffa dina kunder.

Uppdraget innebär att du är anställd hos StudentConsulting men uthyrd till kund. Du kommer att arbeta heltid under v.24 - v.35. Du deltar under början av din anställning i introduktion och utbildning för att få de bästa förutsättningarna att utföra ditt arbete på ett optimalt sätt. Carlsberg går under kollektivavtalet Handels vilket ger en konkurrenskraftig lön.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig med:
  • C-kort
  • Digitalt färdskrivarkort
  • YKB
  • Serviceinriktad och tycker om kundbemötande
Du som söker är ordningsam, effektiv och noggrann. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder. Är du den vi söker? Ansök redan idag, urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com