Arbetsledare till ABTK Anläggning AB!

Arbetsledare till ABTK Anläggning AB!

Faller det dig naturligt att inspirera, motivera och engagera andra till att sträva mot samma mål? Jobbar du inom byggbranschen och vill ta ditt nästa steg i din yrkesmässiga utveckling? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Arbetsledare till vår kund ABTK Anläggning AB. ABTK Anläggning AB är specialister på anläggning, underhåll och renovering av betongkonstruktioner.

Som Arbetsledare är du Platschefens högra hand och är nyckelspelaren som får allt att gå ihop. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter så ansvarar du för att leda, fördela och instruera personal i de arbeten som utförs.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos ABTK Anläggning AB. Tjänsten är på heltid och planerar att starta så fort vi finner rätt person.

Detta söker vi:

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en tydlig ledare vars inställning sprider engagemang och delaktighet. En av dina främsta styrkor är att skapa förtroende, motivera och förse andra med den information och kunskap som krävs inom området. Du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att kommunicera och samarbeta med andra.

Vidare ser vi att du har:
  • Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom byggbranschen
  • Slutfört relevant gymnasieutbildning
  • B-körkort
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses som mycket meriterande
Passar ovan in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Betong, Underhåll, Anläggning, Bygg, Arbetsledare

Sökord: Betong, Underhåll, Anläggning, Bygg, Arbetsledare
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com