Administratör på Landvetter flygplats – Spirit Air Cargo Handling

Administratör på Landvetter flygplats – Spirit Air Cargo Handling

Gillar du administrativt arbete? Är du en strukturerad person som vill ha ordning och reda? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget:

Spirit är Skandinaviens största frakthanteringsbolag med terminaler i Sverige, Norge och Danmark. Terminalerna är utformade för att säkerställa våra kunder den säkraste och mest tillförlitliga hanteringstjänsten. Vårt mål är att bygga flygfrakt i världsklass. Det är vår Spirit!

Vi söker en medarbetare till Trafikkontoret på Göteborg Landvetter flygplats - där arbetsuppgiften är dokumenthantering av import- och exportflöden i terminalen. Detta innefattar bland annat:
  • Registrering av fraktsedlar
  • Planera import och export
  • Kontroll av tulldokument
  • Kundtjänst
  • Överlåtelser till speditörer
  • Aviseringar till privatkunder och företag
  • Redovisa dagskassa varje dag
  • Övriga administrativa uppgifter för att säkerställa kvalitet och service i världsklass
Detta söker vi:

Som person älskar du att ha ordning och reda, struktur är ett måste i ditt liv och ett logiskt tankesätt tycker du är en självklarhet. Du brinner för god service mot kunder men även mot dina interna kollegor. Du tycker om att samarbeta i team för att hitta lösningar men har heller inga problem med att ta egna beslut. Stämmer detta in på dig? Då kommer du trivas perfekt på Spirit Air Cargo.

För att söka tjänsten behöver du ha fullständiga gymnasiebetyg. Du behöver även erfarenhet från flyg/fraktbranschen eller inom logistik. Flytande kunskaper i engelska, såväl muntligt som skrift är ett krav då mycket av det administrativa och kundkontakten är på engelska. Meriterande är ifall du har erfarenhet av kundservice i bagaget. Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd av Spirit Air Cargo Handling. Tjänsten är initialt en säsongsanställning med start första maj till sista augusti men med chans till att jobba extra efter sommaren.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se