Tekniker / Mekaniker

Tekniker / Mekaniker

Anpassningstekniker

Vill du göra någons vardag till en vardag med maximal frihet, säkerhet och komfort? Vill du dessutom göra det i ett företag som expanderar och satsar på sin personal, då har du hittat din nya arbetsplats.
Tycker du även det är viktigt att ha roligt på jobbet tillsammans med dina kollegor då ska du söka jobbet som anpassningstekniker hos StarMobility. Ett företag som levererar specialanpassade fordon till sina kunder.


Vi tror att du har erfarenhet inom bilskadeindustrin, fordonsanpassning, karosseriändringar, prototypframtagning eller konceptbilsutveckling.

Om tjänsten

Ditt arbete kommer att vara att specialanpassa fordon till personer med funktionsvariation, detta gör att varje fordon och kund är unik. Du kommer också att vara med i utvecklingen och ta fram nya produkter för marknaden, då vi hela tiden satsat på att vara i framkant.
Tjänsten blir unik då du kommer att få lösa många spännande och utmanande problem. Din roll som anpassningstekniker hos StarMobility, kommer att bli en roll som du kommer att kunna växa och utvecklas med.

Tekniska kvalifikationer

För att lyckas i rollen som anpassningstekniker är ditt tekniska och praktiska intresse viktigt. Du är en praktiker som tycker om att hitta speciallösningar för kunden. Att uppfylla delar eller helheten av:
 • Avslutad fordonstekniskgymnasielinje eller motsvarande
 • Kunna svetsa och bearbeta plåt
 • Svarva och fräsa
 • Mekanik och gärna förståelse inom mekatronik
 • Bilskadeteknik, maskinerfarenhet och maskinbearbetning
Personliga egenskaper
 • Lösningsorienterad, en problemlösare
 • Social, positiv och driven lagspelare
 • Lyhörd, noggrann och öppen för att kunna lära sig nya saker
I den här rekryteringen tittar vi mycket på din personlighet, vi vill att du ska kunna bidraga till den goda stämning som råder inom företaget. Vi vill att du ska motiveras utav utmaningar och hitta nya lösningar för våra kunder, för att kunna leverera ett fordon som är helt unikt och anpassat efter kundens behov. Vi vill att du delar vår ambition om att det ska vara roligt att utvecklas, vi vill att du delar med dig av din positiva energi och din inspiration. Vi är helt enkelt ett gott gäng stjärnor som vill bli fler stjärnor.

Förmåner
 • Duktiga och kompetenta medarbetare
 • Ett mindre företag, där vägen till beslutsfattande är kort och du kommer att bli hörd och sedd
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Halvdag på fredagar och måndag till torsdag 7.30-16.30
 • 6000:- i friskvårdsbidrag
 • Bjuder på frukost varje dag
Detta är några av de förmåner som du får om du väljer att arbeta hos StarMobility.

Övrig information

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

PLACERING: Mölnlycke

LÖN: Månadslön
Mer info
Telefon 031-572290
Email Mejla StarMobility AB
Område Härryda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.starmobility.se
Sista ansökningsdag 31 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

StarMobility erbjuder fordonsanpassningar och ombyggda bilar med hög komfort, prestanda och kvalitet för dig med funktionshinder. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram lösningar som passar just dig. Genom att ha en egen toppmodern verkstad och samarbeten med några av världens ledande bilanpassningsföretag kan vi erbjuda allt från personbilsanpassningar till golvsänkta minivans och avancerade styrsystem.

Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke utanför Göteborg, vägg i vägg med vår verkstad där vi utför ombyggnader och anpassningar.