Arbetsledande tekniker på StarMobility

Arbetsledande tekniker på StarMobility

Om företaget
StarMobility erbjuder fordonsanpassningar och ombyggda bilar med hög komfort, prestanda och kvalitet för personer med funktionshinder. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram lösningar som passar just dig. Genom att ha en egen toppmodern verkstad och samarbeten med några av världens ledande bilanpassningsföretag kan vi erbjuda allt från personbilsanpassningar till golvsänkta minivans och avancerade styrsystem.
Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke utanför Göteborg, vägg i vägg med vår verkstad där vi utför ombyggnader och anpassningar.

Vill du göra någons vardag till en vardag med maximal frihet, säkerhet och komfort? Vill du dessutom göra det i ett företag som expanderar och satsar på sin personal? Vi söker just nu en arbetsledare till StarMobility. Ett företag som levererar specialanpassade fordon till sina kunder.

Vi tror att du har ett par års erfarenhet inom bilskadeindustrin, fordonsanpassning, karosseriändringar, prototypframtagning eller konceptbilsutveckling.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter går ut på att arbetsleda våra anpassningstekniker (2-3 personer) samt att tillsammans med övriga tekniker specialanpassa fordon till personer med funktionsvariation. Varje fordon och kund är unik. Du kommer även vara med i utvecklingen och ta fram nya produkter för marknaden, då vi hela tiden satsat på att vara i framkant. Då du kommer att få lösa många spännande och utmanande problem i din roll så blir det också en roll att växa och utvecklas med.

Din profil
För att lyckas i rollen är ditt tekniska och praktiska kunnande viktigt. Du är en praktiker som tycker om att hitta speciallösningar.

Vi ser att du har avslutad fordonsteknisk gymnasielinje eller motsvarande samt erfarenhet av:
 • Svetsning och bearbetning av plåt
 • Svarvning och fräsning
 • Mekanik och gärna förståelse inom mekatronik
 • Bilskadeteknik, maskinerfarenhet och maskinbearbetning
Personliga egenskaper
 • Lösningsorienterad
 • Social, positiv och driven lagspelare
 • Lyhörd, noggrann och öppen för att lära nytt
Vi ser att du motiveras av utmaningar och att hitta nya lösningar för våra kunder, samt delar vår ambition om att det ska vara roligt att utvecklas.
Vi är helt enkelt ett gott gäng stjärnor som vill bli fler stjärnor.

Förmåner
 • Duktiga och kompetenta kollegor
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Halvdag på fredagar och måndag till torsdag 7.30-16.30
 • 6000:- i friskvårdsbidrag
 • Bjuder på frukost varje dag
 • Kontinuerliga utbildningar
 • Ett mindre företag, där vägen till beslutsfattande är kort och du kommer att bli hörd och sedd
Övrig information
START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

PLACERING: Mölnlycke

LÖN: Månadslön
Mer info
Telefon 031-572290
Email Mejla StarMobility AB
Område Härryda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder fordonsanpassningar och ombyggda bilar med hög komfort, prestanda och kvalitet för dig med funktionshinder. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram lösningar som passar just dig. Genom att ha en egen toppmodern verkstad och samarbeten med några av världens ledande bilanpassningsföretag kan vi erbjuda allt från personbilsanpassningar till golvsänkta minivans och avancerade styrsystem.

Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke utanför Göteborg, vägg i vägg med vår verkstad där vi utför ombyggnader och anpassningar.