Business Analyst till RevolutionRace

Business Analyst till RevolutionRace

Prisbelönta och snabbväxande e-handelsföretaget RevolutionRace tillverkar och säljer prisvärda multifunktionella friluftskläder i grym kvalitet. Med fokus på såväl funktion som design skapar RevolutionRace ett unikt koncept. Kläderna är gjorda för att klara tuffa påfrestningar, även under riktigt svåra förhållanden. Bolaget startade 2013 och har gjort en fantastisk tillväxtresa med en försäljning till idag 20 länder och en planerad fortsatt expansion. Vi omsätter över
200 MSEK och sysselsätter 33 medarbetare samt flyttar snart in i luftiga, fräscha lokaler mitt i centrala Borås. Läs mer om oss på www.revolutionrace.se

På RevolutionRace är ingen dag den andra lik och teamandan är stor - en platt organisation med högt driv och siktet inställt mot nya mål!
Vi söker nu en driven Business Analyst till vår verksamhet!

Om tjänsten
I rollen som Business Analyst ansvarar du för att skapa struktur kring uppföljning och analys av vår verksamhet. Du arbetar tätt med CFO och VD och kommer att driva eller vara delaktig i olika affärsutvecklingsprojekt såsom implementering av nytt ERP-system och uppstart av nya marknader. I dina arbetsuppgifter ingår samordning och utveckling av KPI:er samt analys av stora datamängder som bidrar till att verksamheten styrs mot uppsatta mål. Du tar fram styrelsematerial och presenterar rapporter till styrelse och ägare på ett kommunikativt och visuellt sätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant akademisk examen och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna i e-handelsföretag eller inom retail. Du behöver ha ett stort IT-intresse och det är en fördel om du har jobbat med databaser och online-analys, t ex Google analytics. Vidare ser vi att du tar initiativ och är drivande till utveckling och förbättring samt har hög integritet och vågar stå på dig. Du har med dig ett affärstänk och trivs med att jobba i en dynamisk miljö där det råder stor entreprenörsanda.

För att lyckas i rollen behöver du vara analytisk och strukturerad och kan kommunicera siffror på ett pedagogiskt sätt samt har god känsla för presentationer. Som person är du utåtriktad och tycker om att vara i sammanhang med många kontakter. Du har ett intresse för verksamhetsutveckling och stimuleras av problemlösning med god förståelse för både affär och teknik.

Som Business Analyst på RevolutionRace erbjuds du en varierande roll med stora möjligheter att utvecklas i ett företag som är på en spännande resa i stark expansion och utveckling!

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 26 november 2018. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catharina Langert på telefon: 031-333 54 81. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 nov (14 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.