Betongarbetare sökes!

Betongarbetare sökes!

Som produktionsmedarbetare kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av prefabricerade betongelement. Du kommer i huvudsak att arbeta i grupp. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag-fredag, 07-16. Under den närmsta tiden kommer vi på Söder tillsätta ett flertal tjänster. Du kommer vara anställd av oss på Söder & Co, men det finns goda möjligheter till anställning hos kund efter en period.

Vi söker dig som är flexibel, noggrann och har en positiv inställning. Då arbetet i huvudsak utförs i grupp tror vi att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra. Du är nyfiken och tycker om att lära dig nya saker. Tidigare liknande erfarenhet från området är ett krav. Vi välkomnar sökande från olika branscher och tror att du som är händig och har ett sinne för detaljer kan vara rätt person för oss.

Du skall behärska svenska i tal och skrift. Traverskort är meriterande. Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Registrera din ansökan på www.soderco.se redan idag!
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 14 mars 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.