Verkstadsmekaniker till varierande uppdrag!

Verkstadsmekaniker till varierande uppdrag!

Vi söker en verkstadsmedarbetare till vår kund i Landvetter. Du kommer till en början vara anställd av oss på Söder & Co och arbeta ute hos vår kund. För rätt person så kommer anställningen gå över till företaget efter några månader. Tjänsten tillträdes enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifterna varierar och beror på din tidigare erfarenhet. Kanske har du tidigare arbetat som blästrare och/eller svetsare där kvalitetsmedvetenhet har vart en stor del i verksamheten. Du kommer vara ute hos kunder och utföra arbetsuppgifterna. Du är kommunkativ med beställare och kollegor. Gillar även att arbeta både själständigt och i grupp och har möjlighet till övertid då detta kan förekomma vid både planerad och oplanerade tillfällen.

Vi söker dig som har erfarenhet från mekanisk verkstad. Du är van vid att planera och ansvara för dina egna projekt vilket innebär att du som person är självständig och ansvarsfull. Vi sätter stor vikt i personligeheten då du kommer representera kunden på uppdragen. Utöver detta så ser vi att du har erfarenhet av följande:
  • Gedigen erfarenhet av hantverksarbete med stål och gummimaterial
  • Tidigare erfarenhet av arbete med gummibeklädnad är mycket meriterande men ej krav
  • Generell erfarenhet av att jobba med händerna/gott handlag
  • Körkort B är krav
  • Svenska och engelska i tal och skrift, tyska är meriterande
  • Datorvana
  • En positiv inställning och en vilja att driva och påverka
  • Truckkort är meriterande
Vi arbetar med löpande urval så ansök på www.soderco.se så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 8/11 2019. För frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Andreas Lund 031-510031
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.