Underhållsmekaniker sökes för heltidstjänst

Underhållsmekaniker sökes för heltidstjänst

ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden AB utvecklar lås och integrerade säkerhetssytem för dörrmiljöer. ASSA är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Produkterna kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design. Fabriken är placerad i Mölnlycke.

I tjänsten som Underhållsmekaniker kommer du arbeta med löpande underhåll av befintlig maskinpark. Du kommer även vara delaktig när nyinstallationer av maskiner som kommer in i produktionen. Arbetsuppgifterna varierar brett inom underhåll för att säkerställa produktionens kvalitet och uppsatta leveransmål. I arbetsuppgifterna ingår även att arbeta med El och pneumatik. Arbetet ingår det att svetsa, reparera och målning av reparerade och nytillverkade detaljer i andra delar av fabriken där underhåll krävs. Meriterande för tjänsten är om du har kunskap inom sänk och trådgnistning och styrda maskiner. Arbetstiderna är måndag - fredag kl.12:00-20:00 och det är en heltidstjänst

Vi ser att du har tekniskt bakgrund och någon form av utbildning inom området mekanik, teknik eller el. Du har även arbetet ett par år som mekaniker och/eller underhåll. Vidare har du dokumenterad arbetslivserfarenhet av manuell svarvning och fräsning. Det förekommer arbetsuppgifter av allmänt förekommande verkstadsarbete. Du är en person som gillar att ge bra service till kollegorna och lämnar inga arbetsuppgifter ogjorda. Du är nyfiken och noggrann och som person gör du alltid ditt bästa för att lösa arbetsuppgifterna. Du har erfarenhet och kunskap inom ritningsläsning och arbetat med styrda maskiner. Du är prestigelös och kan ta dig an arbetsuppgifterna som tillverkningen och underhåll av fabriken kräver av rollen.

Urval sker löpande, så se till att söka redan idag! Notera att vi inte hanterar ansökningar via mail eller post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.