Möbel, maskinsnickare el finsnickare/CNC operatör

Möbel, maskinsnickare el finsnickare/CNC operatör

Vi söker en erfaren möbel eller finsnickare till vår snickeriavdelning. Om du jobbat med kök är det en merit . I jobbet ingår förutom att justera stommar till kundens önskade mått, glasning av vitrinluckor, montering av produkter, justeringar, sågning, fräsning tappning mm.
Meriterande är CNC kompetens

Att kunna arbeta under stressade situationer med höga kvalitets mål är en viktig egenskap. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är positiv, driven och kvalitetsmedveten. Du har en hög arbetsmoral och tar ansvar för att leverera alltid i rätt tid med rätt kvalitet. Du tycker om att arbeta med olika saker, är självgående, lättlärd och nyfiken på nya uppgifter. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta under höga krav på kvalitet.
Mer info
Kontaktperson Tommy Johansson
Telefon +46760222835
Email Mejla Tommy Johansson
Område Härryda
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning, Maskinarbete, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.novaflex.se
Sista ansökningsdag 25 juni 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Novaflex Inredning AB har tillverkat kök i egen fabrik i snart 30 år. Vi är ett familjeägt företag med en stabil grund. Vi tillverkar kök, köksluckor efter personliga önskemål. Hos oss är alla order unika, allt tillverkas efter kundens behov, varje kök blir speciellt.