Servicetekniker verkstad

Servicetekniker verkstad

Som servicetekniker i vår verkstad i Mölnlycke arbetar du främst med service och reparation av våra hyres- och begagnat truckar samt service och akuta reparationer av våra truckar i fabriken.

Det ingår även utrustning av nya maskiner samt större reparationer av kundmaskiner som ej går att utföra på fältet. Detta kan omfatta el-truckar för inomhusbruk och/eller motviktstruckar el, diesel eller gasol.

Du kommer ingå i en grupp på 4 personer och ha fasta arbetstider, 7:00-15:42.

Din profil
  • Gymnasiekompetens; lämpligen fordons eller el-tele utbildning
  • God kännedom om elektronik, hydraulik, mekanik, förbränningsmotorer samt reparationssvets
  • Körkort B
  • Lätt att uttrycka dig i tal.

Som person gillar du att jobba med högt tempo och är duktig på att planera din tid effektivt och att samarbeta med dina arbetskamrater. För att lyckas i tjänsten behöver du ha en naturlig teknisk fallenhet och vara ansvarstagande och noggrann.

Tycker du att beskrivningen passar väl in på dig? Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mitsubishi Forklift Trucks erbjuder ett brett utbud av truckar - inklusive motviktstruckar, skjutstativtruckar, plocktruckar och palltruckar. Vi levererar helhetslösningar där dessa truckar blir en del av våra kunders verksamhet. Våra truckar kännetecknas av innovativ design, avancerad teknik och kompromisslös kvalitet, och är tillverkade i våra fabriker i Sverige, Finland, Spanien, Japan och Kina. Med en produktportfölj på över 150 olika modeller kan vi alltid leverera rätt truck till kund.