Medins är en av Sveriges ledande specialister inom utredningar i vattenmiljöer och hos oss får du som marinbiolog ett stimulerande och omväxlande arbete.

Vi söker dig som är utbildad marinbiolog och har erfarenhet från arbete i svenska eller norska kustområden.

Vi arbetar med miljöövervakning och inventeringar åt företag och offentlig sektor. Du vill precis som oss veta mer om vad som rör sig under ytan och är nyfiken på att kombinera traditionella marinbiologiska metoder med högteknologisk utrustning för kartläggning till havs. Du har förmågan att arbeta självständig samt tillsammans med andra i större projekt.

Placeringsort är Mölnlycke, utanför Göteborg. Vi flyttar i juni 2022 in ljusa nyrenoverade lokaler som är anpassade efter vår verksamhet. Arbetet sker både i fält och i vårt laboratorium.

Den här gången söker vi dig som har flera års arbetslivserfarenhet inom området. Specialiserad artkunskap är meriterande för tjänsten.

På Medins arbetar du brett tillsammans med 35 andra medarbetare med olika spetskompetenser. Vi arbetar för en arbetsplats där vi har respekt för varandra. Vi är en jämställd arbetsplats och vi har en åldersspridning från 23 år upp till 65 år.

Vi har spetskompetens inom både marinbiologi (saltvatten) och limnologi (sötvatten). Vi har många nya spännande uppdrag inom utredningar i vattendrag och sjöar och nu behöver vi förstärkning till vår avdelning Marin miljö.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I snitt har våra anställda varit yrkesverksamma i mer än 15 år. Vår personal genomgår kontinuerligt utbildningar för att följa med i utvecklingen och vi använder oss av den senaste tekniken inom samtliga affärsområden. Hos oss får du chansen att utvecklas inom ditt yrke. Vi drivs av att se vad som finns under ytan.