Erfaren marinbiolog

Erfaren marinbiolog

Vi söker en marinbiolog till avdelningen Marin miljö

Medins är en av Sveriges ledande specialister inom utredningar i vattenmiljöer. Vi utför uppdrag åt både privata företag och offentlig sektor. Medins erbjuder sina uppdragsgivare spetskompetens inom både marinbiologi och limnologi. Företaget utför årligen många spännande uppdrag. Gemensamt för våra projekt är att vi hjälper våra uppdragsgivare att ta välgrundade beslut kring vattenmiljöer baserade på korrekt och objektiv data.

Hos oss erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete med stora möjligheter att utvecklas. Medins är en jämställd arbetsplats där våra 35 medarbetare har en åldersspridning från 23 till 65 år. Våra kontorslokaler är moderna, nyrenoverade och anpassade efter våra behov. Vi har en trevlig arbetsplats och vi bryr oss om varandra och vi anordnar många gemensamma aktiviteter tillsammans.

Som anställd på Medins arbetar man nära sina kollegor. Tillsammans löser vi uppdrag i en spännande arbetsmiljö där fältarbete varvas med olika former av analysarbeten och rapportskrivning.

I ditt dagliga arbete kommer du ha hjälp och stöd av helt fantastiska kollegor och toppmodern utrustning. Vi utför ofta jobb från någon av våra sex olika båtar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad marinbiolog och har några års arbetslivserfarenhet inom området. Du har erfarenhet av både fältarbete, utvärdering och rapportering. Speciellt meriterande för tjänsten är artkunskap inom marin bottenfauna, makroalger/marina kärlväxter eller andra organismgrupper

Som person är du ödmjuk, noggrann och vetgirig. Du trivs att jobba i projekt med andra samtidigt som du är bekväm med att arbeta under eget ansvar och självständigt lösa uppgifter.

Vi förväntar oss av dig att du kan axla rollen som projektansvarig och driva egna projekt. Som marinbiolog på Medins är det viktigt att kunna förstå kundens perspektiv och att vilja bygga bra relationer till våra olika kunder. Tjänsten ger en möjlighet att arbeta i uppdrag av olika omfattning, ta ansvar och utvecklas. Hos oss arbetar du brett tillsammans med 30 andra medarbetare med olika spetskompetenser där limniska och marina frågeställningar blandas.

Medins värderingar

Allt vi företar oss skall ha sin utgångspunkt i företagets värdegrund. Denna kan sammanfattas med begreppet LOVAR.

Lagarbete - Vi ber om hjälp och får hjälp.

Opartiskhet - Vi uttalar oss om faktiska förhållanden och står för resultaten.

Vattenengagemang - Vi utför undersökningar i vatten och leder utvecklingen.

Ansvarstagande - Vi tar ansvar för våra uppdrag.

Respekt - Vi har en trevlig arbetsplats och vi bryr oss om varandra.

Tjänsten

Placeringsort: Mölnlycke, utanför Göteborg. Arbetet sker både i fält och i vårt laboratorium.

Krav: Universitetsexamen inom marinbiologi eller närliggande område. B-körkort. Goda kunskaper i svenska i tal och text. Minst 5 års arbetslivserfarenhet, gärna längre.

Meriterande: Examen på Master-nivå. Specialiserad artkunskap inom marin bottenfauna, makroalger/marina kärlväxter eller andra organismgrupper. GIS kunskaper.

Andra meriterande kunskaper är skepparbehörighet (fartygsbefäl 7 eller 8) och yrkesdykarcertifikat (S-30).

Placering: Tjänsten hör till Medins avdelning Marin miljö., Mölnlycke (Göteborg).

Anställningsform: Tillsvidare.

Ansökan

Ansök med CV på vår jobbsida https://medins.teamtailor.com/

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 17 oktober.

Läs mer om oss på www.medinsab.se

Följ oss gärna på Facebook på Medins Havs och Vattenkonsulter AB Facebook

Rekryteringsfirmor samt webbsäljare ombedes vänligen att inte ta kontakt med Medins angående denna eller andra rekryteringar.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I snitt har våra anställda varit yrkesverksamma i mer än 15 år. Vår personal genomgår kontinuerligt utbildningar för att följa med i utvecklingen och vi använder oss av den senaste tekniken inom samtliga affärsområden. Hos oss får du chansen att utvecklas inom ditt yrke. Vi drivs av att hjälpa våra kunder att ta hand om vår havsmiljö.