Butikssäljare Beijer Mölnlycke

Butikssäljare Beijer Mölnlycke

Är du en aktiv och energisk person som motiveras av att ge god service? Har du god erfarenhet av butiksförsäljning och har dessutom ett intresse för bygg? Då kanske du är vår nästa stjärna! Tjänsten är initialt ett vikariat mellan februari 2020 t om juni 2021, med god chans till förlängning. Ansök redan i dag för ett bli en del av Team Beijer!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Beijer Byggmaterial söker nu en butiksäljare till vår filial i Mölnlycke. Du kommer i huvudsak arbeta i butiken/kassa och bemöta våra privat- samt företagskunder som besöker anläggningen. Du är en del av teamet som arbetar i butiken, men där nära samarbete med såväl lagersäljare & företagssäljare även är en del av arbetet. Butiksteamet består av 5 medarbetare med tillhörande butikschef och extra personal.

I rollen:
  • Arbetar du i vårt affärssystem Trygg för att hämta/ administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder
  • Bemöter du kunder i butik för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Driver och engagerar du dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvarar och arbetar med varuplock och upphängning av varor
  • Kassaarbete
Vem är du?

Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga att se vad som behöver göras i butiken. Vi ser också att du arbetat i en liknande roll innan och har kunskaper inom bygg. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att se till att Beijer är det bästa och mest servicefokuserade alternativet för våra kunder. Vi tror att detta lägger grunden för en framgångsrik försäljning och ett gemytligt samarbete & trivsel mellan kollegor.

Nästa steg

Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team.

Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Tjänstgöringsgraden för vikariatet kan diskuteras, mellan 50-100 % är dock att föredra. Vikariatet sträcker sig mellan februari 2020 t om juni 2021, med god chans till förlängning.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Försäljning, Butik, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Vikariat
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland