Maskinoperatörer till Tenneco Daros

Maskinoperatörer till Tenneco Daros

Vi letar efter maskinoperatörer

Har du erfarenhet som maskinoperatör och vill bli vår nya kollega i processteam ytbeläggning? Tenneco är världsledande inom sin bransch med en extremt stark marknadsposition. Genom åren har företaget satsat hårt på förnyelse, ständiga förbättringar och har investerat löpande i verksamheten. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett globalt företag med stark position på marknaden.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Arbetet som maskinoperatör innebär att du ingår i ett processteam på ca 15 personer inom ytbeläggning med inriktning emot termisk sprutning. Du kommer att vara en viktig del i vår produktion.

Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att:
  • Hantera maskiner inom termisk sprutning
  • Utföra mätningar och justeringar
  • Arbeta med säkerhet, kvalitet, arbetsmiljö och miljökrav
Om dig

Du som söker har en verkstadserfarenhet och har tidigare arbetat som maskinoperatör inom industrin. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av termisk sprutning eller annan ytbehandlingserfarenhet samt kunskap inom ritningsläsning. Truckkort samt travers är meriterande.

För att vara rätt för jobbet måste du trivas i en produktionsmiljö och ha ett intresse för teknik. Du är en noggrann, analytisk och effektiv person som är mån om att göra ett bra jobb och tycker om att ta ansvar. Du är ordningsam och bra på att planera ditt arbete. Som person har du en positiv inställning, är bra på att samarbeta och trivs med att arbeta i team men du klarar också av att arbeta självständigt. Vi jobbar mycket med kvalitet och säkerhet och du får gärna ha ett intresse av att bidra i detta arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om erbjudandet

Tenneco Daros erbjuder dig en anställning direkt på företaget. På företaget finns möjlighet att delta och fördjupa sig inom t.ex. förbättringsprojekt, kvalitetsärenden eller liknande. Du kommer bli upplärd i det dagliga arbetet på plats.

Arbetet är på heltid och förlagt på två-skift, kl 06.00-14.30 och kl 14.24 - 23.24 (ledig fredagar). Vi har kollektivavtal och goda förmåner som eget gym, friskvårdbidrag, subventionerad massage på företaget mm. Vi ser gärna start så snart som möjligt.

Om anställningen
  • Placeringsort: Mölnlycke
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, 2-skift
  • Tillträde: enligt ö.k.
  • Anställningsform: visstid med möjlighet till tillsvidareanställning
Låt inte positionen att tillsättas, utan att du sökt.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag. I denna rekrytering samarbetar Tenneco Daros med Lernia. Ansökningar tas endast emot via hemsidan. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sally Alverstrand sally.alverstrand@lernia.se, 0705448097.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 apr 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Före detta Federal-Mogul, som numer heter Tenneco Daros är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin med ca 85 000 anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är Tenneco världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Tenneco Daros finns i Mölnlycke utanför Göteborg och har idag ca 120 anställda.