Erfaren verktygsmakare till kund i Mölnlycke!

Erfaren verktygsmakare till kund i Mölnlycke!

Har du tidigare arbetat med tillverkning, underhåll och reparation på verkstad inom plåtdetaljer? Har du ett tekniskt intresse, är uppfinningsrik och har en känsla för detaljer? Om detta passar in på dig är du varmt välkommen med din ansökan!

Kunden är världsledande inom lås- och dörrlösningar med en vision om att vara den mest innovativa leverantören av totala lås- och dörrlösningar. Företaget har sina lokaler i Mölnlycke och har goda kollektiva förbindelser.

Om Lernia

Lernia är ett statligt ägt företag där du som konsult får en trygg arbetsplats. Vi på Lernia är måna om våra konsulter där du får ta del av våra olika förmåner till exempel friskvårdsbidrag m.m. Lernia arbetar bland annat med personaluthyrning och som konsult kommer du att utföra arbete ute hos våra kunder. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären.

Om tjänsten

Som verktygsmakare kommer du att arbeta på företagets teknikavdelning med bland annat tillverkning, underhåll och reparation av verktyg för klippning av plåtdetaljer, formsprutning, produktionshjälpmedel och prototyper.

Vi söker dig som:
  • Är utbildad verktygsmakare eller har motsvarande arbetserfarenhet
  • Besitter goda kunskaper i NC-fräsning, ritningsläsning, programmering i Mastercam och konstruktion i Solidworks
  • Meriterande är om du har kunskaper i sänk- och trådgnistning
Om dig

Du har gott ordningssinne och en positiv inställning! Du bör vara initiativrik, självgående och har ett tekniskt intresse. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Nyfikenhet och noggrannhet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
  • Tillsättning enligt överenskommelse
  • 6 månaders visstidsanställning med goda chanser till förlängning
  • Heltid
  • Dagtid
  • Mölnlycke
Information

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se! Ansökningar tas endast emot via hemsidan. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterade Amanda Kyldahl; amanda.kyldahl@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Tack vare vår breda rekryteringsbas och våra marknadsanpassade utbildningar kan vi snabbt och träffsäkert förse svenskt näringsliv med rätt kompetens. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden!


Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.