Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Landvetter Ekonomi AB är en mindre redovisningsbyrå belägen i Landvetter. Vi är tre redovisningskonsulter som jobbar med att hjälpa småföretag med bokföring, bokslut, deklarationer, ekonomisk rådgivning m.m.

Vi söker en redovisningekonom som ska ersätta en av våra konsulter som ska vara föräldraledig under perioden 220601-230930.

Ett krav som vi ställer är att du som söker ska ha minst 1-2 års erfaranhet från arbete med bokföring och löneadministration samt minst 1-2 års eftergymnasial utbildning inom redovisning.

Du behöver inte kunna göra bokslut men ska vara självgående i att kunna bokföra för olika företag/branscher och därmed vara insatt i aktuella skatteregler. I tjänsten ingår även att sköta löneadministration för olika företag och olika avtal.

För att passa för tjänsten behöver man vara noggrann och tycka om att arbeta med siffror, ha ett positivt och serviceinriktat sätt (vi har många kundkontakter) och tycka om problemlösning. Man måste också kunna behärska att hantera flera olika uppgifter/uppdrag samtidigt.

Abetsplatsen är vårt kontor i centrala Landvetter.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Kristina Johansson
Telefon +46730965300
Email Mejla Kristina Johansson
Område Härryda
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (47 dagar kvar)