Nu finns en spännande möjlighet att ta sig an rollen som IT-chef på IDP IT. Det här är en perfekt tjänst för dig som är redo att ta nästa steg i din karriär och som vill ha ett totalansvar där du får arbeta både operativt och strategiskt.

I rollen som IT-chef kommer du ha ett helhetsansvar för IDP IT. Du kommer ansvara för att förvalta och driva IT-verksamheten framåt och säkerställa att ni håller en hög servicegrad mot interna och externa parter. I tjänsten ingår det personal- och budgetansvar. Som ledare är det du som säkerställer att din personal, som i dagsläget består av fem medarbetare, har rätt kompetens och att ni gemensamt uppnår verksamhetens IT-relaterade mål kopplade till både utveckling, leverans, drift och support. Tillsammans med koncernens övriga affärsenhetschefer kommer du vara en del av den operativa ledningsgruppen.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet i en ledande befattning kopplat till IT med stark anknytning till det operativa arbetet. Du har en bred teknisk förståelse och goda kunskaper inom hård- och mjukvara. Du triggas av att få arbeta i det dagliga arbetet, speciellt med utveckling, samtidigt som du vill driva IT-affären framåt. Även om ditt primära fokus kommer vara verksamhetsnära är det viktigt att du har en mix av ett operativt och strategiskt mindset. Vidare så ser vi att du är affärsmässig, kommunikativ och prestigelös. Du är en trygg ledare som är duktig på att motivera och inspirera ditt team och du är van vid daglig problemlösning. Du är flytande i det svenska språket i tal och skrift. Det är inte ett krav men ett stort plus om du har goda programmeringskunskaper inom C#.net och om du även har erfarenhet av att jobba med front-end är det toppen.

I den här rekryteringen samarbetar IDP IT med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på 0763-03 41 00 eller jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV och personligt brev (där du kortfattat beskriver varför det här är en spännande möjlighet för dig och vad du hade bidragit med om du fick ta dig an rollen) på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 22 juni.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Idrottens Spel ägs av Västra Götalands Idrottsförbund. I koncernen ingår IDP-bolagen och Idrottens Bingo och i nuläget är vi cirka 300 medarbetare. Idrottens Spel drivs utan privat vinstintresse. IDP är motorn som gör att Idrottens Spel kan driva projekt och utveckla sin verksamhet.

IDP IT utvecklar, tillhandahåller och supporterar Sveriges mest använda plattform för bingosystem men fungerar också som koncernens interna IT-avdelning. Bingokontrollsystemet IDPlay Bingo är Sveriges ledande bingosystem som ger bingoaktörer runt om i landet en stabil och säkert plattform att utgå från i sin verksamhet.