Sommarstjärnor till Hertz stationerna

Sommarstjärnor till Hertz stationerna

Att det är människorna som skapar Hertz Sverige framgång är ingen hemlighet. Bilarna är grunden i vår verksamhet, men det är medarbetarnas engagemang, kunskap och omtanke som gör oss till det ledande hyrbilsföretag vi är.

Sommaren är en av våra intensivaste perioder. Vi söker nu förstärkning till sommarperioden. Vi samarbetar tätt inom området och du kan komma att stötta flera av våra fantastiska stationer i trakten. Det kan också innebära extra arbete under andra perioder och vi är en bra matchning för varandra.

Till våra stationer på Landvetter och Göteborg söker vi Customer sales representative/Bilvårdare (CSR/Hiker), en varierande tjänst där du ska ta hand om våra kunder & bilar samt självklart agera förebild för vårt varumärke. Som CSR/Hiker är du en del av ett team där våra kunder står i fokus. Du kommer att hjälpa kunden genom sin hyra, med så som exempelvis:
  • Ta emot bokningar & förfrågningar från kunder via telefon, mejl eller över disk
  • Uthyrning av bilar & upprättande av hyresavtal
  • Skadehantering
  • Bilvård
  • Billeverans & daglig planering av stationens tillgängliga vagnpark
  • Enklare ekonomisk redovisning
För att trivas hos oss tror vi att du är en person som gillar högt tempo, har ett hjärta för service med kunden i fokus, felxibel och vilja att lära dig nya saker. Du gillar att ta egna initiativ, strukturera, planera och utmaningar är något du inspireras av. Du har goda kunskaper i engelska samt svenska i både tal och skrift. Klyschan "laget före jaget" passar oförskämt bra in hos oss på Hertz. Respekt för varandra, trygghet och glädje är grunden i allt vi gör. Arbetet på en station är ett "teamwork", det är därför speciellt viktigt att alla medarbetare uppmuntrar och bidrar till att främja samarbete, lyfta varandra och en trivsam arbetsmiljö.

Vi arbetar självklart aktivt med att internt utbilda dig som ny kollega och lägger stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och växa i bolaget.

För oss är flexibilitet gentemot våra kunder mycket viktigt, på flera av våra stationer arbetar vi därför med skiftarbete och dina arbetstider kan komma att variera mellan 06.00-23.30 alla veckans dagar.

Vi på Hertz är kopplade till Unionen samt Transports kollektivavtal.

Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan så snart som möjligt!
Vi på Hertz är kopplade till Unionen samt Transports kollektivavtal.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Hertz möter människors behov av rörelse med smarta mobilitetslösningar. Vi drivs av omtanke för våra kunder, människor och omvärlden.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida http://www.hertz.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hertz Sveriges affärsidé är att möta människans behov av rörelse med smarta mobilitetslösningar. Vi drivs av omtanke för våra kunder, människor och omvärld. Hertz Sverige representeras av cirka 500 anställda uppdelat på Hertz First Rent A Car AB samt ett nätverk bestående av franchisetagare och agenter. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna, Stockholm. Vi har även administrativt kontor i Krokslätt, Mölndal där bland annat vårt Sales Center och Customer Care Center finns, som arbetar främst med bokning och kundtjänstrelaterade frågor. Rent a Car AB innehar Master Franchiseavtalet att bedriva Hertz i Sverige. Hertz i Sverige är franchisetagare till Hertz International. Hertz i Sverige är ett företag inom Volvo personvagnar-sfären.