Inköpare till Habasit AB i Hindås!

Inköpare till Habasit AB i Hindås!

Är du en engagerad medarbetare som brinner för att arbeta med inköp? Då har vi din nästa utmaning!

Tjänsten


Som inköpare på Habasit arbetar du framför allt med inköp från Habasits egna producerande enheter i Europa och USA med stort fokus på att lagernivåerna är på rätt nivå baserat på nuvarande samt framtida försäljning.

Då mycket av kontakterna sker med Habasit bolag i Europa, samt USA är en förutsättning för att lyckas och trivas, att du förutom svenska, även känner dig trygg i dialog på engelska.

Tyngdpunkten i ditt arbete är att på ett strukturerat och effektivt sätt arbeta med inköp av material till vår egen produktion både i Sverige och Norge, uppföljning av leveranser samt masterdata hantering i SAP. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med logistik och kontakt med fraktbolag är det meriterande. Då inköp är en central och viktig del i verksamheten kommer du ha kontakt med de flesta andra funktioner inom företaget såsom produktion, kundservice, sälj och ekonomi.

Du rapporterar till kundservicechef och i ryggen har du en strukturerad organisation där ni arbetar med LEAN.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är driven, har ett personligt engagemang och en god förmåga att kunna hantera många frågor samtidigt.

Du har mycket goda kunskaper i engelska såväl i tal som i skrift. Du har lätt för att samarbeta i team och en god förmåga att analysera data.

Du har en gymnasieexamen eller motsvarande, mycket god datorvana, samt lätt för att ta till dig nya system. Det är meriterande om du har kunskap från liknande roll, samt erfarenhet av att arbeta i SAP.

Omfattning:

Heltid, dagtid.

Sista ansökningsdag:

2022-12-09, men urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor om
tjänsten?

Kontakta Kathrine Jensen, kathrine.jensen@habasit.com eller 0301-226 51.

Har vi väckt ditt
intresse?

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till epost: jobs.nordic@habasit.com
Mer info
Telefon 030122622
Område Härryda
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.habasit.com
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Habasit, med säte i Schweiz, grundades 1946 och är världens ledande producent av transportband och drivremmar. Habasit är verksamt inom flertalet olika industrier såsom livsmedel, automation, trä- papper- och verkstadsindustri m.m. Läs mer på www.habasit.com

Habasit AB är huvudkontor för den nordiska verksamheten och ligger naturskönt beläget invid Västra Nedsjön i Hindås.
Verksamheten i Norden har cirka 60 anställda varav merparten är placerade i Hindås. Här finns de centrala funktionerna såsom Kundservice, Ekonomi samt Produktion.

Arbetssättet kan beskrivas som dynamiskt med tidvis högt tempo och alltid med kunden i fokus medan företagskulturen präglas av ömsesidig respekt och mycket god sammanhållning.

Habasit AB har kollektivavtal med Unionen.