Vi söker nu ytterligare en medarbetare i Mölnlycke som kan svetsa Tig,Mig,Mag. Förekommande material är Aluminium stål samt rostfritt stål .I arbetsuppgifterna så ingår även rollen som materialansvarig . Truckkort är meriterande. Arbetet går ut på enstyckstillverkning av metalldetaljer. Det är ett självständigt arbete men du ingår i ett gott gäng på verkstadsgolvet.
Vi söker dig som har svetsutbildning och erfarenhet som svetsare. Det är viktigt att du är noggrann och är självgående.
Vi har fokus på kvalitet och därför är det mycket viktigt att du är noggrann, tar ansvar och verkligen har intresse för verkstadsarbete. Vi lägger stort fokus på personlighet och vilja. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.
Har du viljan så har vi resten!
Läs gärna mer om oss på hemsidan!
Mer info
Kontaktperson Conny Kristiansen
Telefon 031-881987
Email Mejla Conny Kristiansen
Område Härryda
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.harrydamekaniska.se
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Härryda Mekaniska Verkstad AB
Metallvägen 16
435 33 MÖLNLYCKE
Tel 031-881987
www.harrydamekaniska.se
Göteborg
Härryda Mekaniska Verkstad startades 1973 och ligger i Mölnlycke med närhet till kollektivtrafik. Vi är idag ca 20 medarbetare .
Verkstaden är känd för att leverera detaljer av hög kvalitet, inga detaljer lämnas åt slumpen. Verkstaden har också stor flexibilitet. Eftersom det inte görs serieproduktion i större utsträckning kan maskinerna snabbt riggas om till nästa jobb. Med en ny effektiv fräsmaskin är vi väl utrustade för längre serier. Vi utför också reparationsarbeten av olika slag.
Med många års erfarenhet av prototyptillverkning är det en självklarhet att erbjuda kunden hjälp för att uppnå bästa resultat på detaljer som är komplicerade, eller inte helt färdigkonstruerade. Vi är sedan 2016 certifierad enligt ISO 9001 och miljö 14001.