Servicevägledare/socionom till kontaktcenter

Servicevägledare/socionom till kontaktcenter

Dina arbetsuppgifter

I denna roll som servicevägledare/socionom kommer du att ingå i Härryda kommuns kontaktcenter. Detta center har funnits sedan 2012 och är vi som arbetar i detta team är ansiktet utåt för hela socialtjänsten och arbetar ständigt för att ge kommunens invånare absolut bästa service. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innebära:
  • Hantera inkommande samtal från personer som behöver försörjningsmedel
  • Ge service i form av information, rådgivning och vägledning via telefon och e-post, samt vid personliga besök
  • Förberedelse av ärenden innan handläggning där bland annat mottagande av ansökningar/anmälningar ingår
I denna roll är du en viktig länk till socialtjänsten och våra olika verksamheter. Tjänsten passar dig som är serviceinriktad och besitter förmågan att vara lyhörd och förstå vad varje individ behöver hjälp med. Du bör också vara självgående och ha kunskap om socialtjänsten. Vi ser att du bör ha arbetat med frågor gällande försörjningmedel sedan tidigare.

Tjänsten är på heltid med start 1/12 och beräknas pågå minst tre månader framåt. Arbetstiderna är förlagda på vardagar, dagtid.

Din profil

För att vara den vi söker skall du ha en socinomexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör ha arbetat med socialtjänsten och främst frågor gällande försörningsmedel. Vidare skall du ha goda kunskaper i tal- och skrift, både i svenska och engelska. Vi ser det också som meriterande om du tidigare har arbetat i verksamhetssystemet Treserva.

Som person är du en serviceminded person som vill hjälpa personerna som ringer in på allra bästa sätt. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och är professionelll i ditt bemötande och agerande av de olika situationer du stöter på.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Socionom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Härryda kommun är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Vi söker nu dig som vill kliva på en spännande roll som servicevägledare och bemöta kommunens invånare med deras ärenden inom socialtjänsten.