Prestigelös Distributionselektriker / Linjemontör till Härryda Energi!

Prestigelös Distributionselektriker / Linjemontör till Härryda Energi!

Är du Distributionselektriker och vill arbeta med elnät på både landsbygd och tätort? Är du prestigelös, har ett tekniskt intresse och tycker om varierande arbetsdagar? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om Härryda Energi

Härryda Energi äger, underhåller och utvecklar elnätet i Härryda kommun samt bedriver elhandel. De ägs till 100% av Härryda kommun vilket innebär att kundernas elräkning går till förbättringar i elnätet. Härryda Energi har många decenniers erfarenhet av att bygga och drifta elnät där säkerhet och kundnöjdhet är två nyckelbegrepp. Oavsett väder finns de lokalt på plats i Härrydaområdet och är alltid redo dygnet runt. Kort sagt, de tar hand om din elförsörjning, säkert och tryggt. Idag är de 34 anställda och sitter i nyrenoverade lokaler i Mölnlycke.

Om rollen som Distributionselektriker
Som Distributionselektriker på Härryda Energi kommer du att arbeta i en flexibel roll med både nyanslutningar, om-och nybyggnationer samt drift och underhåll av elnät med både jord-och luftledningar. Du kommer även drifta gatubelysningen inom kommunen. Vidare kommer du att tillhöra en teknikavdelning bestående av 22 personer och tillsammans med en kollega, arbeta ute på olika projekt kopplat till både landsbyggsnät och tätortsnät.

Du kommer att utgå från kontoret i Mölnlycke där du får tillgång till bil, verktyg, kläder och annan utrustning. Som Distributionselektriker arbetar du måndag-torsdag mellan 07.00-16.00 och fredagar 07.00-15.00 med möjlighet till flex under eftermiddagen.

Om dig
Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning eller motsvarande inom el samt minst ett par års erfarenhet som distributionselektriker. För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna vara Elsäkerhetsledare. Detta då vi söker dig som är trygg och självgående i din roll, som har starka tekniska kunskaper och vågar ta initiativ. Vidare söker vi dig som tycker om att vara fysiskt aktiv och som är en lagspelare. Teamet på Härryda Energi jobbar tillsammans!

För att lyckas i tjänsten ser vi även att du är utbildad inom ESA, Heta arbeten, Säkra lyft, Motorsågskörkort AB, Nedtagning nödställd, Arbete på väg och Mobila arbetsplatsformar.

Viktigt för tjänsten:
  • Flera års erfarenhet som Distributionselektriker, stolpvana och god erfarenhet av både luft- och jordledningar.
  • Relevanta utbildningar.
  • Att du är prestigelös, samarbetsvillig och tar elsäkerheten på allvar.
Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Plats: Mölnlycke, Härryda
Lön: Enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (6 dagar kvar)