Projektör/Beredare sökes till Härryda Energi

Projektör/Beredare sökes till Härryda Energi

Nu behöver vi förstärka vår personalstyrka, och söker därför en driven kollega som gillar utveckling till vår avdelning Teknik.


Uppdraget

Som projektör/beredare hos oss kommer du bland annat att utföra nätberäkningar, dimensionera, genomföra beredningar och ta fram ekonomiska kalkyler som underlag för beslut och genomförande.


Projekten varierar från mindre servisanslutningar och solcellsanläggningar, till större nybyggnadsområden och kablifieringsprojekt.


Din profil

Du har minst en gymnasieutbildning inom el, eller motsvarande exempelvis KY-utbildning inom samma område. Är du högskoleingenjör inom elkraft så är det meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av beredning och / eller projektering.


Som person värdesätter vi att du är initiativtagande, kvalitetsmedveten, kund- och resultatinriktad och har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder.


Svenska i tal och skrift är en nödvändighet samt god datorvana. B-körkort är ett krav. Kunskaper i DP Power är meriterande.


Vi erbjuder ett varierande arbete där du kommer vara en viktig del av ett kunnigt och kompetent team. Du kommer jobba både individuellt och tillsammans med andra. Vi stöttar varandra och bidrar gemensamt till att utveckla vår verksamhet.


Är du redo för en ny utmaning och vill bli en av oss?


Ansökan

Kontakta oss gärna med ev. frågor till Teknikchef Charlotte Simonsson, tel 031-724 62 90 eller någon av våra fackliga företrädare Kari Hahto SEKO tel 0734-60 26 62 eller Magnus Johnsson SACO 031-7126489.


Välkommen med din ansökan redan idag, då vi gör löpande urval, men senast 30 november.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.harrydaenergi.se
Sista ansökningsdag 30 nov (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Härryda Energi
Härryda Energi driver och utvecklar elnätet inom Härryda Kommun samt bedriver elhandel. På senare år erbjuder Härryda Energi även solceller och laddstationer för elbilar i området. Företaget ägs av Härryda Kommun för bästa tillgång till prisvärd el. Härryda Energi står inför utmaningar till följd av expansion inom kommunen och kring Landvetter flygplats. Företaget har 31 anställda och sitter i nyrenoverade lokaler i Mölnlycke.