Kundservicemedarbetare sökes till Härryda Energi

Kundservicemedarbetare sökes till Härryda Energi

Nu behöver vi förstärka vår personalstyrka, och söker därför en driven kollega som brinner för service samt att skapa goda kundrelationer, till vår avdelning Marknad.

Uppdraget
Som kundservicemedarbetare kommer du i huvudsak att arbeta med att ge god service till våra kunder, via telefon, e-post samt besök på kontoret. Även uppsökande säljande kundkontakt ingår liksom administration, handläggning av kundordrar, försäljning av elavtal, delaktighet i marknadsaktiviteter/event etc. Som en del i ett mindre energiföretag och team är arbetsområdet brett, varierande och stimulerande för rätt person och i en bransch med spännande framtidsutveckling.

Din profil
Du har erfarenhet av kundservicearbete, gärna inom energibranschen. Du har minst en 3-årig gymnasial utbildning, gärna med en eftergymnasial påbyggnadsutbildning som arbetsgivaren ser som relevant för tjänsten. B-körkort är ett krav och du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. God datorvana/IT-vana är en nödvändighet. Meriterande är erfarenhet av att driva projekt inom kundservice och IT-området.

Vi tror att du drivs av att utveckla dig själv och andra, så att vi gemensamt skapar verksamhetsutveckling och därmed vår framgång. Som person är du energifull, utåtriktad, kvalitetsmedveten, kund- och resultatinriktad och har lätt för att samarbeta. Du gillar att kavla upp ärmarna och hugga i samt har förmåga att se vad som behöver göras, för att slutligen uppnå nöjda kunder. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder ett varierande arbete där du kommer vara del av ett team med kompetenta stöttande kollegor. Är du redo för en ny utmaning och vill bli en del av oss?

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Tjänstgöringsort: Mölnlycke

Ansökan
Kontakta oss gärna med ev. frågor till Marknadschef Elenor Essgärde, via e-post elenor.essgarde@harrydaenergi.se eller tel 031-724 70 88, eller facklig företrädare Magnus Johnsson SACO tel 031-724 64 89 eller Kari Hahto SEKO tel 0707-89 64 74.

Välkommen med din ansökan, vi gör löpande urval men senaste ansökningsdag är 18 november 2018.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.harrydaenergi.se
Sista ansökningsdag 18 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Härryda Energi
Härryda Energi driver och utvecklar elnätet inom Härryda kommun samt bedriver elhandel. På senare år erbjuder Härryda Energi även solceller och laddstationer för elbilar i området. Företaget ägs av Härryda kommun för bästa tillgång till prisvärd el. Härryda Energi står inför utmaningar till följd av expansion inom kommunen och kring Landvetter flygplats. Företaget har 31 anställda och sitter i nyrenoverade lokaler i Mölnlycke.