Teamchef till Göteborg Landvetter Airport grupp Facility Clean

Teamchef till Göteborg Landvetter Airport grupp Facility Clean

Göteborg Landvetter Airport formas och utvecklas för framtiden. Till vår gruppering Facility Clean, söker vi nu en Teamchef som tillsammans med sina kollegor säkerställer gruppens uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Som Teamchef innehar du ett antal roller varav en är resursägare, där du ansvarar du för personal, resurser och infrastrukturen för dina arbetsområden. Flygplatsen och även detta team står inför förändring och viss omorganisation vilket skapar möjligheten att forma och utarbeta smidiga processer i samarbete med Gruppchef och Verksamhetsprocessägare samt dina egna medarbetare. Teamets huvuduppgifter består av lokalvård, städa och sköta stora delar av flygplatser ytor i terminaler och en mängd andra byggnader både på Airside och landside, men även mycket olika diverse uppdrag då vissa arbetssysslor integrerats. Gruppen utför även tekniskt städ på höjd och viss flygplansstädning. Du kommer att arbeta med medarbetare som har lång och bred erfarenhet ifrån arbetet och ha mycket kontakt med andra grupper/enheter samt leverantörer och entreprenörer. Då rollen är ny finns stora möjligheter att utveckla arbetets innehåll. En utmaning är att möta Swedavia egna mål på återvinnig, ändra arbetssättet mot ett integrerat affärssystem IFS med rondering för smidigare ledning och effektivitet.

Våra förväntningar
Vi söker dig som är en ledare och gillar en händelserik vardag på en spännande arbetsplats. Utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som ger dig trygghet att leda, förändra, driva organisationen och sakfrågor tillsammans med övriga ledare inom organisationen. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och innehar minst B-körkort.

Som person är du prestigelös och hugger in med dina kollegor om det behövs, engagerande och är en kreativ problemlösare.

Erfarenhet ifrån IFS eller liknande affärs/underhållssystem är av vikt då en stor del av arbetet kommer initialt att grunda sig i att bygga upp gruppens arbete/rapportering och återrapportering i IFS.

Vi erbjuder
På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

Anställning
Tjänsten är tillsvidareanställning och arbetstid görs upp med GC för att klara överlämningar mellan de olika arbetspassen. Facility Clean är bemannad 7 dagar i veckan för att täcka upp gruppens åtaganden. Placering på Göteborg Landvetter Airport. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.
Säkerhet har hög prioritet för på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta enhetschef Marie Ekblad 010 109 32 09

Välkommen med din ansökan senast den 20 Augusti 2019. Arbetet med rekrytering sker fortlöpande och kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Kontaktperson Marie Ekblad
Telefon 010-109 32 09
Område Härryda
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 20 aug 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.