Självgående CNC-operatör till utmanande tjänst!

Självgående CNC-operatör till utmanande tjänst!

Är du en erfaren CNC-operatör som tycker om att arbeta med frihet under ansvar? Är du initiativrik och vill ha möjligheten att kunna visa framfötterna? Sök då tjänsten som självgående CNC-operatör!

Dina arbetsuppgifter

Som CNC operatör hos vår kund kommer du självständigt att arbeta ute i produktionen tillsammans med härliga kollegor där du kommer att tillverka prototyper till företagets kunder. Eftersom vår kund har en mängd olika maskiner får du chansen att efter kunskap byta maskin och får på så sätt en varierande och rolig arbetsplats.

Du kommer att arbeta i styrsystemet Heidenhain där du kommer att programmera olika delar och bitar i fräs och svarvmaskiner från design och ritning till färdig bit. Under första tiden får du både upplärning och en grundlig introduktion av arbetsplatsen för att komma in i rollen.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildad CNC-Operatör
  • Erfarenhet som CNC-operatör
  • Kunna programmeringsspråket Heidenhain (styrsystem).
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:

- Bereda i edgecam eller futurecam.

Vi ser att du som söker tjänsten som CNC-operatör har en utbildning inom CNC och även att du sedan tidigare har erfarenhet av yrket. Du är väl bekant med programmeringsspråket Heidenhain och du måste kunna förstå och göra dig förstådd på svenska. Det är meriterande men inte ett krav om du kan bereda i Edgecam eller Futurecam.

Som person är du självgående, initiativrik och du kan arbeta med alla typer av kulturer och religioner.

Villkor

Start: Omgående
Villkor: Heltid, Tillsvidare
Placeringsort: Härryda
Arbetstider: 07:00-16:00
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jesper Mattsson
Telefon 0707138470
Område Härryda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug 2019 (99 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund startade sin resa 1973, år 2003 bytte de namn och ägare och dem har idag 20 anställda inklusive fyra stycken ägare, men har även tidvis inhyrda konsulter. Inga detaljer lämnas åt slumpen på detta företaget och dem är kända för att leverera detaljer med hög kvalitet.

I vissa fall kan någon av deras kunder behöva hjälp med detaljer som är komplicerade eller inte helt färdigkonstruerade, detta är inga konstigheter då företaget du kommer att arbeta för har många års erfarenhet av prototyptillverkling och dem ser det som en självklarhet att erbjuda hjälp med detta.

Eftersom det inte görs serieproduktion i större utsträckning kan maskinerna snabbt riggas om till nästa jobb, men de har en ny effektiv fräsmaskin och är på så sätt också väl utrustade för längre serier. I verkstaden utförs även reparationsarbeten av olika slag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.