Delägaradministratör

Delägaradministratör

Är Du driven, nyfiken, lösningsorienterad och har skinn på näsan? Då är delägaradministratör en roll för Dig!

Som delägaradministratör har Du en central roll inom Fraktkedjan Väst med mycket kontakt utåt så väl med våra åkare och chaufförer, som internt inom organisationen. Att skapa och utveckla sociala kontakter är en förmåga som vi värdesätter.

Har du ett sinne för ordning och reda, men också en förståelse för att det ibland krävs flexibilitet, kommer du att trivas i rollen.

Arbetsbeskrivning;
Syftet med tjänsten är först och främst att få en samordnande funktion inom Fraktkedjan Väst, för att säkerställa så väl administration och insamling av information kring våra åkerier, fordon och chaufförer.

I din roll kommer Du även att vara med och driva, samt utveckla, processerna kring våra åkerier tillsammans med övriga organisationen.

Inom rollen som delägaradministratör är Du också ett stöd till den operativa verksamheten och vid vissa tillfället även ett stöd till ledningen.

Du kommer att ingå i en central stab och Du rapporterar direkt till Miljö- och Kvalitetschef.

Kvalifikationer;
Rollen innebär även ett arbete med kvalitetssäkring, vilket kräver ett starkt sinne för ordning och reda. Vidare är Du strukturerad och du utför dina uppgifter på ett dedikerat, ansvarsfullt och serviceinriktat sätt.

Du har självklart mycket god datorvana och tvekar inte heller att använda telefonen som ditt arbetsverktyg.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och din sociala kompetens.
Erfarenhet ifrån branschen är en merit, men inget krav.

Ort: Mölnlycke alt. Stenungssund

Omfattning: Heltid, eller enligt överenskommelse

Tillträde: Snarast möjligt

Kompletterande information om tjänsten lämnas av Miljö- och Kvalitets Chef, Nina Signell-Rane. Ansökan med CV samt personligt brev vill vi ha oss tillhanda via mail senast 2018-11-30, på adress: nina.rane@fraktkedjanvast.se

För vidare info angående vårt företag vänligen se vår hemsida: www.fraktkedjanvast.se
Mer info
Kontaktperson Nina Signell-Rane
Email Mejla Nina Signell-Rane
Område Härryda
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fraktkedjan Väst, med affärsområdena anläggning och distribution, som kärnverksamhet har som mål att vara Västsveriges ledande transportföretag. Vi arbetar aktivt med hållbarhet i alla led som en integrerad del av vår affärsverksamhet. Oavsett vilket affärsområde du kommer i kontakt med så kan du räkna med ett professionellt bemötande där en helhetslösning ligger i fokus. Fraktkedjan Väst levererar transport- och logistiklösningar till de flesta av regionens storföretag vilket har bidragit till vår stadiga tillväxt under de senaste 10 åren. Inom regionen sysselsätter vi ca. 110 åkare och 350 fordon.