Transportledare anläggning sökes till Fraktkedjan AB

Transportledare anläggning sökes till Fraktkedjan AB

Fraktkedjan siktar på att bli Västsveriges ledande transportföretag med affärsområdena anläggning och distribution som kärnverksamhet.

Vi arbetar aktivt med miljöfrågor som en integrerad del av vår affärsverksamhet. Oavsett vilket affärsområde du kommer i kontakt med så kan du räkna med ett professionellt och seriöst bemötande. Fraktkedjan levererar transport- och logistiklösningar till de flesta av regionens storföretag vilket har bidragit till vår stadiga tillväxt de senaste 10 åren.

Inom regionen sysselsätter vi 350 fordon och omsätter ca 650 Mkr.
Fraktkedjan
fortsätter att växa inom alla affärsområden och nu söker vi en transportledare till huvudkontoret i Mölnlycke. Du kommer att ingå i ett team som har Storgöteborg med kranskommuner som trafikområde. Vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter i ett dynamiskt företag med stort fokus på hållbarhet, och arbetsmiljö. Erfarenhet från branschen premieras.

Arbetsuppgifter Kompetenskrav

Ordermottagning Förmåga att arbeta i grupp

Transportplanering Kundorienterad

Dagliga kundkontakter God personkännedom

Telefonförsäljning Resultatmedveten

Prissättning Förmåga att fatta snabba beslut

Uppföljning Datorvana

Stresstålig

Lokalkännedom i Göteborg, Mark samt Bollebygd är meriterande.

Vi sätter stor vikt vid din personlighet.

Kompletterande information om tjänsten lämnas av Verksamhetschef Anläggning, Jörgen Nicklasson, 0709-85 75 42. Ansökan med CV samt personligt brev vill vi ha oss tillhanda snarast.
Intervjuer hålls löpande.

Fraktkedjan AB

Att. Jörgen Nicklasson, Fraktvägen 2, 435 33 Mölnlycke.

Alt mail: jorgen.nicklasson@fraktkedjan.se

www.fraktkedjan.se


Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fraktkedjan består av 103 lokala entreprenörer som förfogar över 350 fordon som sköts av erfarna och kompetenta medarbetare. Men vi är inte bara chaufförer, vi är motiverade specialister som gärna bygger relationer, löser problem och utvecklar vårt erbjudande. Tillsammans strävar vi efter att lösa våra kunders transportbehov, vilket ofta innebär anpassade lösningar och handpåläggning. Allt för att stärka våra kunders konkurrenskraft. Det kräver ett stort personligt engagemang. Och det är det som gör att vi skiljer oss från många andra aktörer på den västsvenska transport- och anläggningsmarknaden.