Operatör rekryteras till Federal Mogul

Operatör rekryteras till Federal Mogul

Vi söker nu operatörer till Federal Moguls tillverkningsenhet i Mölnlycke. Har du industri-erfarenhet eller verkstadsvana och vill jobba på ett företag med stark marknadsposition och med goda utvecklingsmöjligheter? Tveka då inte att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i ett processteam på ca 10 personer och vara en del av vår produktion. Beroende på din tidigare erfarenhet kommer du att arbeta med antingen slipmaskiner, fräsar eller i justeringen. I arbetet ingår även att göra mätningar, justeringar samt arbeta med säkerhet och arbetsmiljö.

Om dig

Du som söker har tidigare erfarenhet av verkstadsindustri eller montering. Truck- och Traverskort samt Hetaarbeten är meriterande.

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och ordningsam. Du har lätt för att arbeta i grupp men trivs även med självständigt arbete.

Vi arbetar mycket med förbättringsprocesser och säkerhet vilket medför att du är proaktiv och kan identifiera risker och möjligheter. Du är alltid mån om lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Effektivitet och noggrannhet är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om erbjudandet

Visstid/Heltid/Mölnlycke

2-skift Två skift:

Dag 06:00-14:30

Kväll 14:24-23:24 (ledig på fredagar)

För rätt person finns möjlighet till direktrekrytering till Federal Mogul.

Tillträdesdag

Omgående/enligt ök.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta Tanja Zoric på tanja.zoric@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Federal-Mogul är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin med ca 40 000 anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är Federal-Mogul världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Federal-Mogul Göteborg AB finns i Mölnlycke utanför Göteborg och har idag ca 100 anställda.

Federal Mogul är världsledande inom sin bransch med en extremt stark marknadsposition. Genom åren har företaget satsat hårt på förnyelse, ständiga förbättringar och har investerat löpande i verksamheten.