Laddoperatör

Laddoperatör

FORCIT Sweden AB: Laddoperatör till Göteborg

FORCIT är idag ledande leverantör av sprängmedel och branschspecifika konsulttjänster på den nordiska marknaden. Forcit-koncernens sprängmedel produceras i Norden och med över 125-års erfarenhet - specialiserade på civila sprängämnen (Explosives), försvarssystem (Defence) och konsultation inom brytningsindustrin och byggindustrins omgivningspåverkan (Consulting) - är ambitionen fortsatt tillväxt. Forcit koncernen omsätter idag ca 110 miljoner €. Företaget har ca 350 anställda i Finland, Sverige samt Norge.

Forcit Sweden AB har funnits på den svenska marknaden i 11 år och är idag den ledande leverantören i Sverige. Forcit Sweden AB är lokaliserat på 6 platser i Sverige, Gällivare, Kaunisvaara, Lycksele, Enköping, Karlskoga och med huvudkontor i Nora. Vi öppnar nu även en anläggning i Göteborg!

Forcit är det lilla företaget som kan ta de snabba besluten och stora nog för att kunna genomföra dem.

Vi söker Operatörer till laddtruckar i Göteborg

I arbetet ingår huvudsakligen att leverera emulsionsprodukter från moderna laddtruckar och utföra laddservice till våra kunder. Truckarna är rullande fabriker så vid tillverkningen ingår viss processteknik. Mottagningskontroll av råvaror samt löpande underhåll förekommer också. Du är noggrann och är en serviceinriktad person som vill ha mycket kundkontakt, ha många bollar i luften samt göra det lilla extra för kunden - då är detta ett jobb för dig. Att var laddoperatör innebär att du är en viktig kontakt mot våra kunder på berget.

Kvalifikationer:

Du ska ha körkort för lastbil (gärna med släp). Har du genomgången YKB samt ADR-S, maskinförarbevis på andra fordon så är även det meriterande. Du ska vara serviceinriktad, vara tekniskt intresserad och noggrann. Du bör vara fysiskt aktiv då arbetet är fysiskt krävande. Har du vana från processindustri eller bergsprängning är detta också meriterande. Interna och externa utbildningar ingår i tjänsten.

Tjänsterna innebär normal dagtid men förskjuten tid förekommer. Till tjänsten ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökanden.

Stationeringsort är Göteborg men arbete på övriga stationer kan förekomma. Vid förekommande fall kan utlandtjänst förekomma på våra stationer i våra grannländer.

Vill du hamna i ett trevligt kamratgäng med stor framåtanda?

Då ska du jobba hos oss!

För mer information kontakta Stationsansvarige Mikael Dahl på 072-248 97 81 eller Rekryterare Mikael Pedin 070-721 00 90

Urval sker löpande varför vi vill ha din ansökan så snart som möjligt
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (5 dagar kvar)