Projektledare nyproduktion och större underhållsprojekt till Förbo, Mölnlycke

Projektledare nyproduktion och större underhållsprojekt till Förbo, Mölnlycke

Vi på Förbo har höga ambitioner för framtiden. Vi ska flytta fram positionerna inom flera områden och vi söker dig som med engagemang och nytänkande vill bidra till vår framgång. Tillsammans skapar vi trivsamma hem och hållbara områden.

Förbo skapar fler bostäder, agerar hållbart, har kunden i fokus och arbetar för att vara en attraktiv arbetsplats. Vill du vara med och skapa fler bostäder med stor variation i fyra av regionens mest attraktiva kommuner? Vill du vara med och utveckla hyresrätten i bostadsområden där människor trivs och bor kvar länge? Vill du vara en del av ett framåt team där du med din erfarenhet och kompetens är med och bidrar till goda resultat?

Som projektledare hos Förbo har du ett helhetsansvar att driva projekt inom både nyproduktion och större underhållsinsatser från idé till färdig produkt och genomförd garantibesiktning. Vår styrka ligger i att vi är en långsiktig förvaltare av våra fastigheter. Att bjuda in våra hyresgäster att bidra med sin kunskap är viktigt för oss. Det ger en möjlighet för oss att skapa ett hållbart boende som passar såväl dagens som morgondagens kunder.

För att trivas i rollen behöver du gilla variationen av att
  • arbeta i tidiga skeden med planering för framtidens boende,
  • samarbeta med förvaltningen, hyresgäster och entreprenörer för att utveckla områden som våra hyresgäster är stolta över och
  • planera, följa upp och utvärdera de arbeten som pågår.
Vi ser gärna att du har en byggnadsteknisk utbildning eller motsvarande och några års erfarenhet av projektutveckling av bostäder i nyproduktion, från detaljplan till färdigställt projekt. Placering för tjänsten är på Förbos huvudkontor i centrala Mölnlycke.

Varmt välkommen med din ansökan som du skickar in på förbo.se via följande länk: https://jobbahos.xn-frbo-5qa.se/jobs/1122144-vi-soker-en-projektledare-nyproduktion-och-storre-underhallsprojekt

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 april. Om du har frågor och funderingar kring rekryteringen och tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Jarlsmark på Jerrie som vi samarbetar med i denna rekrytering. Du når Cecilia på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 20 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förbo är ett bostadsföretag som ägs gemensamt av kommunerna Härryda, Mölndal, Lerum och Kungälv. Vi äger och hyr ut drygt 5 800 lägenheter, radhus och parhus fördelat på 62 områden och 19 orter i de fyra kommunerna. Nära naturen men aldrig långt från stadens puls. På Förbo har vi ett engagerat och serviceinriktat förhållningssätt till våra kunder och vill att de som bor hos oss ska ha stora möjligheter att kunna påverka sitt hem. Våra främsta fokus är att skapa fler bostäder, agera hållbart, ha kunden i fokus och vara en attraktiv arbetsplats.

Vi tror på ett långsiktigt arbetssätt som utvecklar hyresrätten.