Områdeschef/ Förvaltare till Förbo, Härryda

Områdeschef/ Förvaltare till Förbo, Härryda

Förbo söker nu en Områdeschef/ Förvaltare med ansvar för vårt bestånd i Härryda kommun; Mölnlycke, Landvetter, Hindås, Hällingsjö och Rävlanda. Du kommer att bidra till att Förbos övergripande mål om nöjda kunder, nöjda ägare och engagerade medarbetare.

Du ansvarar för ditt områdeskontor gällande ekonomi, förvaltning och personal. Du kommer att ha personalansvar för 12 personer som du coachar i vardagen. I din roll som ledare för teamet är det du som har medarbetarsamtal och lönesamtal samt planerar och genomför teammöten för att driva arbetet framåt.

Du är delaktig i komplicerade ärenden och handlägger vid behov förvaltningsfrågor såsom fastighetsunderhåll och större skador. Vidare följer du upp att avtal efterlevs och ansvarar för myndighetskontakter. Rollen innebär budget- och resultatansvar för ditt områdeskontor samt för de projekt du driver. I arbetsuppgifterna ingår även löpande underhåll med besiktningar, frågor gällande underhåll och att aktivt arbeta med samarbetspartners och samordna entreprenörsträffar.

Dina erfarenheter i kombination med personliga egenskaper blir avgörande för att skapa framgång i arbetet. Som person är du kommunikativ och har en social framtoning, du är tydlig, strukturerad och har ett stort intresse för kunder och service. Som chef vet du vikten av att ha ett stöttande och coachande förhållningssätt och det är det operativa ledarskapet som motiverar dig. Du beskriver dig som engagerande och drivande med en trygghet i dig själv och i ditt ledarskap.

Du har minst fem års erfarenhet från en liknande roll inom fastighetsbolag, bostadsbolag eller förvaltningsbolag. Du har lämpligtvis en utbildning inom fastighetsförvaltning och teknik och det är meriterande om du har någon ledarskaps- och/eller arbetsmiljöutbildning samt insikt i hyresjuridik. Placering för tjänsten är på Förbos områdeskontor i Mölnlycke.

Varmt välkommen med din ansökan som du skickar in på förbo.se via följande länk: https://jobbahos.xn-frbo-5qa.se/jobs/1065940-omradeschef-forvaltare

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 mars. Om du har frågor och funderingar kring rekryteringen och tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Jarlsmark på Jerrie som vi samarbetar med i denna rekrytering. Du når Cecilia på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förbo är ett dynamiskt och stabilt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Här erbjuds du en plats i en organisation som värdesätter engagemang, tydlighet och nytänkande och som drivs av att utveckla hyresrätten. Förbos långsiktighet och företagskultur bidrar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Läs gärna mer om oss på www.förbo.se